4 grunde til at en hovedbundsskrub er et must have for din hovedbunds sundhed.

Rene ingredienser til en sund hovedbund!

 

Her er fire grunde til, hvorfor jeg elsker dette produkt!!!

 

1. Rent hårpleje og en sund hovedbund er naturlige besties 

Den høje renhed og effektivitet af dens ingredienser til rent hårpleje gavner naturligvis hovedbundens sundhed. Deres produkter er organisk målrettet mod ernæring af hud og hovedbund, hvilket fører til en sundere hårsæk.

Det betyder sundere, stærkere hår og bedre hårvækst. Hjælp til en tør, kløende hovedbund

 

2. Din hovedbund siger slut til at være kløende og tør

Kløende hovedbund er ikke sjovt. Det er tør hovedbund eller irriteret hovedbund, heller ikke. Den eksfolierer forsigtigt, lindrer og fjerner urenheder uden at være slibende.

 

3. Hovedbundssandhed - hårpleje er hudpleje

En hovedbundsskrub som er fyldt med ingredienser af hudplejekvalitet som Hawaiian Red Salt. Dette uraffinerede havsalt blandes med vulkansk ler (selve leret er beriget med 80 mineraler!) Og giver en naturlige rød nuance. Tea tree olie beroliger irritation af hud og hovedbund, mens sellerifrøekstrakt giver antioxidantpleje og reducerer overskydende talg.

For at gøre hovedbundens sundhed til en virkelig forfriskende oplevelse giver pebermynteolie en opløftende duft og snurren og reducerer samtidig kløe og irritation. Tilsammen eksfolierer disse ingredienser og fjerner urenheder fra hovedbunden. Hårpleje er selvpleje

 

4. Hovedbundssundhed er let selvpleje

En hovedbundsskrub passer let ind i din egenplejefest! Brug det blot en eller to gange om måneden til at rense, give dens forfriskende helbred tilbage til hovedbunden. Du kan også bruge det oftere, hvis du også har brug for det. For at bruge den skal du mætte dit hår med vand. Del derefter dit hår i sektioner, så du kan se hovedbunden.

Tag en mængde på størrelse med en valnød til at starte med, og masser forsigtigt ind i hovedbunden, indtil alle områder er nået. Giv massage i 3-5 minutter, træk vejret dybt, mens du nyder den opløftende oplevelse. Skyl helt, og følg derefter din shampoo og balsam.

Empty content. Please select category to preview