4 måder til beskyttelse og gendanning af håret på stranden

4 MÅDER TIL BESKYTTELSE OG GENDANNING AF DIT HÅR I MENS DU NYDER LIVET PÅ STRANDEN

Dit hår kalder: du vide, at det kalder SOS når det steger i solen. Det lyder måske melodramatisk; sommer- og vintermånederne er dog de mest bemærkelsesværdige for miljøskader på håret. 

Miljøskader er den slags skader, der bliver glemt, da dens virkninger ofte er gradvise. Ved gradvis mener vi, tre måneder i solen, så kommer september, du bemærker de splittede ender og tørhed.

 I sommer, lad os springe over til den gode del ved at holde håret sundt hele sommeren!

OLAPLEX nr. 0, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6 og nr. 7 genopbygger alle bindinger i håret og er lettere end nogensinde at anvende, mens du sidder på stranden!

Hvert produkt fungerer som sin egen magi, fra en intensiv reparationsbehandling til varmebeskyttende glansfremmende touch-ups. Vælg dem alle, eller vælg din favorit for at sikre, at du hilser efteråret med det sundeste hår, der er muligt.

 

No.0 & No.3 Treatment: No.3 Hair Perfector har været en lang tids favorit til at genopbygge hår. Selvom nr. 3 fungerer fantastisk alene, blev den nye OLAPLEX nr. 0 lanceret lige i tide til at forstærke din bond-building behandling i sommer.

Påfør nr. 0 på håret, lad det virke i 10 minutter, læg derefter et lag af nr. 3 på håret i yderligere minimum 10 minutter, og nyd det, indtil du er klar til at vaske det og give det balsam med No.4 & No.5!

Tip: Hvis du vælger at behandle håret på stranden med nr. 0 og nr.3, så kan du vælge søde wet look frisurer! Du kan lave en fletning, fletningskrone, høj knold eller cornrows. Alle er fantastiske måder at sikre, at dit udseende er i top, samtidig med at de hår bliver genopbygget!

 

Her er de lækre Olaplex produkter - klik på produktet for at læse mere: 

No.6 Leave-In: Et meget drøjt leave in produkt, som er perfekt inden en dag på stranden. Start med lidt ad gangen og friser det enten gennem håret, eller påfør det hele og scrunch for et struktureret look.

Nr. 6 genopbygger bindingerne i håret, fugter og fjerner krus i op til 72 timer. At anvende nr. 6 på stranden er den nemmeste måde at sikre, at du genopbygger hår, mens du holder det plejet.

 

No.7 Bonding Oil:

No.7 er den perfekte ledsager til at gemme sig nede i din strandtaske! Saltvand og klor kan dræne hårets fugtighed og efterlade det crunchy og skrøbeligt. Påfør nr. 7 efter behov i hele håret for strålende glans og genopbygning af håret under solen.

Hvad mere kan den? No.7 er også et UV-beskyttende og et varmebeskyttende middel, der beskytter håret mod sollys og varme op til 230 grader!

 

Nr. 4 og nr. 5 Shampoo og balsam: Renser, reparere og fugter og plejer efter en tur på stranden. Vask sandet og vandet væk fra dit hår med nr. 4 og plej det med nr. 5.

Allerede ved at, du vasker dit hår med nr. 4 og nr. 5 hæver du processen fra vask til genopbygning af håret.

Tip: En dag under solen kan tørre dit hår alvorligt, lad nr. 5 være lidt længere i brusebadet for en mini-fugtbehandling for at genopbygge bånd og fugte!

Empty content. Please select category to preview