7 Insider-tip til sundt, sexet sommerhår!

Er du klar til at lade dit hår falde ned og have det sjovt i sommer?

 

Bølget, "beachy" hår er et hot look, men det kan efterlade dit hår et kæmpe rod. Klor, sol og varme kan være hårde på håret.

”Lad være med at stresse, ved at være proaktiv og planlægge fremad vil du være i stand til mere succes i at opretholde dit hårs sundhed i en af ​​de hårdeste sæsoner for lokker. Et par enkle trin får håret til at se godt ud langt ud på vinteren. ”

 

Her er mine syv tip til at holde håret sundt og sexet i sommer:

 

  • Vi elsker alle en dukkert i poolen, men tørt hår er en træls. “Det er hårklage nr. 1, jeg hører, er tørhed; klor er en årsag. Inden du kaster dig i vandet, skal du sørge for, at dit hår er mættet med rent vand.

 

  • En god ide er også at komme en masse conditioner i håret og sætte det op, på den måde skåner du håret mod klor. Når du er færdig med at svømme, skal du skylle håret grundigt og vaske med shampoo. 

 

  • Giv dit hår en pause: Overvej at tage en pause fra føntørren og krøller,- & flade jern. Som et alternativ kan du sætte hår med curler eller flette, når det er fugtigt.

 

  • Omfavne olier: Selv med hatte og paraplyer vil dit hår få meget meget sol. “Yderligere fugt og beskyttelse er afgørende for dit hårs sundhed om sommeren. Jeg elsker en olie med Tamanu Oil for sine rige nærende fordele, og som er en fugtighedscreme og solbeskyttelsesmiddel. Du skal blot emulgere et par dråber i hænderne og påfør ud over håret.

 

  • Pak en bredtandet kam: Sørg for at opbevare en kam med bredde tænder i din strandtaske. ”Børstning af vådt hår fremmer splittede ender. I stedet er den bedste måde at fjerne hår på ved at starte i enderne og arbejde mod hovedbunden ved hjælp af en kam med bredde tænder. For ekstra smørelse og hydrering, spray en Leave-In Conditioner i inden du bruger kam med bred tand.

 

  • Klæd dine lokker på: Brug lyse tørklæder og store solhatte! Overvej en løs hestehale eller en sidefletning for et nyt look. Dekorative bobby-stifter og stofbånd.

 

  • Spis sommerfrisk: Kost spiller en rolle i hårets sundhed. Jeg foreslår ”Avocado og nødder, som indeholder omega-3 fedtsyrer, der tilføjer ekstra fugt og hydrering i kroppen og håret. Skær ned på sukkeret, da de kan bidrage til overvækst af gærsvamp, hvilket kan føre til skæl og hovedbunds problemer. ”

 

Her er et udpluk af nogle af de lækre produkter som er perfekte til det lækre og sexy sommerhår - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview