Aloe Vera

FÅ ET STÆRKERE OG MERE GLANSFULDT HÅR MED ALOE VERA 

Egypterne kaldte Aloe Vera,” The Plant of Immortality.” Jeg kalder det bare en af mine absolut yndlingsingredienser. Knæk et blad og anvend den klare gel direkte på huden for at lindre solskoldning eller irritation, og du vil se og føle dets naturlige, helbredende egenskaber med det samme.

I hår og hovedbund giver Aloe Vera den samme helbredende kraft, samtidig med at den giver styrke, silkeagtig struktur og et hår der er lettere at håndtere. Her er grunden til at jeg elsker denne mirakelplante og at den bruges, som en vigtig ingrediens i mange produkter.

Aloe Vera er en af de mest anvendte medicinalplanter i verden. Det antages, at Aloe Vera oprindeligt kommer fra Afrika, selvom den er let at dyrke mange andre steder i verden og er blevet brugt medicinsk i mere end 6.000 år.

Aloe Vera blødgør, glatter håret og rødderne og tilfører glans. Planten er fyldt med enzymer, der nærer cellerne i hovedbunden og fremmer hårvækst. Det betyder mindre kløe, mindre skæl og irritation og stærkere, smukkere hår, helt indefra og ud. Aloe Vera er også en utrolig effektiv fugtighedscreme, der efterlader håret glat og glansfuldt.

 

Her er nogle af de produkter som indeholder Aloe Vera - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview