Ametystkrystal: Energi fra Moder Jord

Jeg har arbejdet med sten og krystaller i årevis. Krystaller er en fantastisk gave fra Moder Jord.

Her er hvorfor jeg elsker dem:

Krystaller er det mest stabile stof i universet. De er dannet i jordskorpen gennem millioner af år med højt tryk og varme og er genstande med enorm energi. Gamle kulturer brugte dem til heling, da disse stærkt ladede genstande fra Moder Jord leder store mængder energi.

Krystaller er i live; Som alt andet i universet arbejder de med det menneskelige energifelt og er i stand til at diffundere, bevæge sig og absorbere eller skifte energi i kroppen.

Det er derfor, vi har brugt dem i smykker i evigheder.

Krystaller bruges almindeligt i teknologi. Kvarts opretholder en præcis frekvensstandard, som regulerer ure. Jeg tror, ​​at vores krop kun er energi, der vises i forskellige tætheder og mønstre. Vores tanker og følelser er forbundet med vores fysiske krop, og når disse energimønstre fungerer på en afbalanceret måde, oplever vi optimal sundhed.

Når disse energimønstre forstyrres, kan vi opleve lav energi, hvilket kan føre til dårligt helbred. Men som et smukt ur er vi også teknologiske væsener. Og jeg tror, ​​at krystaller kan hjælpe os med at opretholde vores egen frekvensstandard.

Krystaller understøtter energimønstre og fungerer ved naturligt at fokusere og forstørre kroppens medfødte frekvenser, der spredes og udligner mental, følelsesmæssig og psykisk stress.

De lindrer undertrykt eller ikke frigivet smerte og hjælper os med at foretage ønskede skift i alle aspekter af vores liv. Og de er lette at indsætte i vores liv.

Krystaller kan bæres som smykker eller blot placeres i en lomme. Jeg kan godt lide at holde en under min pude og har mange sat på mit natbord. Prøv dem i badevand, i dit hjem, på arbejde,  da det modvirker miljøforurening hjemme og på arbejdet.

Hver krystal har sin egen unikke resonans og vibrationsegenskaber.  Ametyst fremmer stabilitet, styrke og indre fred. Det er en fantastisk sten til mægling og forbedring af vores intuition og psykiske evner. Denne smukke lilla krystal skaber beroligende og fredelig energi. Det forbedrer klarhed og bevidst opfattelse. Det kan hjælpe med at berolige sindet, reducere stress og giver en generel følelse af velvære.

Ametyst forbinder os med det tredje øje og kronechakraet. Jeg bruger det i min daglige hårceremoni og visualiserer de smukke lilla ametystkrystalpartikler, der bader mit kronechakra. Jeg kan mærke den høje vibration, når den bløde tåge falder på mit hår.

 

Herunder finder du produkter som indeholder Ametyst - klik på produktet for at læse mere: 

Empty content. Please select category to preview