Angel en Provence - den franske beauty!

Så blev det tid til at give en ordentlig introduktion til Angel en Provence - det lækre franske & organiske brand..!

 

Provence - hjembyen med naturlig skønhed og fyldt med blomster og græs, der bor en fremragende kemisk læge og botaniker - Gilles le Bret. 

Næret i miljøet med frisk luft og naturlig duft, bliver folk født til at være begejstrede for planter og talentfulde for dens forskning. Gilles le Bret er typisk blandt dem. Han er vidne til magien ved, hvordan hans mor udnyttede naturen for at bevare sin ungdom og skønhed.

I begyndelsen af ​​1958 oprettede Gilles le Bret et teknisk laboratorium lokalt med det formål at undersøge fordelene, ved de botaniske ekstrakter og hvordan de virker på menneskekroppen og hårcellerne.

I år 1965 stiftede Gilles le Bret DANCOLY COSMETIQUE, som står bag Angel en Provence, der er specialiseret i fremstilling af beauty produkter, som er rene og lavet af botaniske ekstraherede essencer.

Angel en Provence oprindeligt lanceret som det første mærke formuleret med botaniske ekstrakter og olier. Dens moderate formulering og magiske botaniske terapi med typer til forskellige hår teksturer, opfylder behovene for et hvert hår behov, og efterlader håret sundt og frisk. 

Gilles le Bret stoppede imidlertid ikke sine skridt fremad, men brugte mere tid og energi på yderligere forskning og innovation omkring produkterne. 

I år 1980 opdagede Gilles le Bret, at dybthavsplanternes essens, der bliver ekstraheret fra dybhavs tang, har forskellige biologiske aktive ingredienser og har en fantastisk reparationseffekt på tørt og gult hår. 

Han inviterede straks sin ven George Girartin - den største frisørdesigner i Frankrig på det tidspunkt til at slutte sig til sit team. Baseret på to folks fælles indsats udgav de Angel en Provence serien to år senere. 

Kort efter det kom på markedet og baseret på produkternes fantastiske funktion og perfekte kvalitet, fik Angel en Provence hurtigt vakt opmærksomhed indenfor hår skønheds feltet, og blev hurtigt at af Frankrigs mest solgte og populære produkter.

Indtil udgangen af ​​2010 havde Angel en Provence allerede distribueret til mere end halvtreds lande, hvilket får en fælles anerkendelse og anbefaling fra frisører globalt - og det er kun blevet mere siden.

Hele Angel en Provence er: 

SLS FREE - SLES FREE - MINERAL OIL FREE - ORGANIC EXTRACTS - PARABENS FREE - COLORANTS FREE  - ALLERGEN FREE FRAGRANCE - SILICONE FREE
IKKE TESTET PÅ DYR - GMP & FDA CERTIFICRET 

 

 

Herunder finder du et lille udpluk fra den lækre Angel en Provence serie, du kan også søge på Angel en Provence eller klikke på navnet inde under brands, så kommer alle produkter frem - klik på produktet for at læse mere.

Empty content. Please select category to preview