Angelikarod ekstrakt

Den helbredende rod til dine rødder

 

Angelica Archangelica Root Extract får sit navn fra Micheal Archangel, da roden blev sendt til jorden for at helbrede pesten. Siden vikingetiden er den bitre, aromatiske urt blevet brugt medicinsk; selv indianerstammer stod på det som et antiinflammatorisk, krampeløsende og smertestillende middel.

Denne urt kan vokse op til seks meter høj med grønne hvide blomster i underkopstørrelser.

Her er hvorfor jeg elsker denne slående plante som en vigtig ingrediens:

 

Med en lang historie af folke brug af planten er Angelica Root brugt til behandling af hudirritation, stress- og spændingsforstyrrelser og fordøjelsesproblemer samt øge cirkulationen og berolige forkølelse.

Det er også en urt, som kvinder stoler på, for at tilskynde til fødsel, regulere cyklusser og mere. Som ingrediens i rene og lækre hårpleje produkter fungerer angelica som et antiinflammatorisk og antimikrobielt middel.

Det virker også for at øge cirkulationen i hovedbunden, hvilket betyder sundere hår. Angelica Root Extract opnås ved at massere roden af ​​planten. Denne blide, traditionelle europæiske metode beskadiger ikke anlægskomponenter. Angelika vokser i tempererede regioner som Vesteuropa, Himalaya og Sibirien.

 

Herunder finder du produkter som indeholder Angelika Rodekstrakt - klik på produktet for at læse mere: 

Empty content. Please select category to preview