b.tan - the perfect tan..!

Hvis du ikke er bange for at få en selvbruner, som giver god kulør, så er b.tan det helt rigtige valg. Denne innovative selvbruner serie er intet mindre end fantastisk, og produkterne er lynhurtigt blevet utroligt populære i Danmark og hele verden.

Det er en serie bestående af lækre mousser, som mest af alt minder om en chokolademousse, og de er super lækre og meget nemme at smøre på huden.

De har lavet en super lækker, blød påføringshandske, som med garanti ikke giver striber, og som sikrer en perfekt påføring - hver gang!

Som de første i verden har b.tan udviklet en selvbruner mousse, som kun skal sidde på huden i 9 minutter, inden den skal skylles af, hvilket er det perfekte valg, hvis man ikke er den store, selvbruner dronning, eller ikke har tiden til at lade den virke længere.

Ud over de lækre mousser, findes der også to bodylotions med en smule selvbruner i, som gradvist giver en fin solbrun kulør, og som er perfekte at bruge efter en tur sydpå, for at holde den solbrune kulør ved lige.

 

Ingen grim selvbruner lugt, tak!

Noget af det som b.tan går meget op i er, at produkterne ikke må dufte af noget. Mange bliver afskrækket ved brug af selvbruner, fordi rigtig mange har prøvet at få selvbruner på, og så kommer der en meget karakteristisk duft af selvbruner, som bestemt ikke er behagelig. Det kommer ikke til at ske med b.tan produkterne, for de er nemlig helt duftfri, så man kan med god samvittighed bruge produkterne uden at være bange for at komme til at lugte af selvbruner.

 

Hvordan virker selvbruneren?

Det er kun de døde hudceller i det øverste hudlag, der bliver farvet, og disse hudceller bliver afstødt og slidt af i løbet af 4-6 dage. Derfor er farvningen også kun midlertidig, til hudcellerne bliver erstattet af "nye" døde hudceller. Når DHAen i selvbruner produktet rammer proteinet i den døde hudcelle, farver det hudcellen. Selvbruner farven holder i ca. 4-6 dage alt efter livsstil, bade-, kropspleje- og sportsvaner.

 

Selvbruner til alle hudtoner

Uanset om du er en hardcore selvbruner bruger eller nybegynder med en lys hudtone, så er der rig mulighed for at finde dit helt rette match blandt disse skønne produkter.

Det gode ved b.tan produkterne er, at de skal vaskes af huden, så når man synes, at huden har fået den rette kulør, så skal den blot skylles af, og så har man den ønskede farve. Derved kan man nemt følge med i hvordan farven udvikler sig, og kan selv være med til at styre hvor mørk den skal blive.

 

 

Alle b.tan produkterne er:

  • 100% naturlige ingredienser
  • Parabenefri
  • Veganer venlige

 

b.tan produkterne er stribefri, uden en grim selvbruner lugt, parabenefri, veganske og lavet med 100% naturligt DHA.

b.tan er for alle, der ønsker glød. De har simpelthen et produkt til alle hudtyper og hudtoner. Generelt er deres selvbruner lavet med kolde undertoner der giver en farve, der ikke trækker orange op. Ønsker du en lys farve har de ’gradual tans’ uden indikatorfarve, der kan bruges dagligt for, at opbygge en farve – ønsker du en ekstra mørk farve kan du lade din selvbruner sidde længere tid.

 

 

Herunder finder du nogle af de fantastiske selvbruner tans fra b.tan - hvis du vil se hele udvalget skal du blot søge efter b.tan eller vælge det under brands - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview