Elements Xclusive

Luksuriøse hårprodukter til ethvert behov. Serien indeholder både pleje- og stylingprodukter, og er alle uden parabener og allergene parfumer.

Smukt hår i harmoni med naturen

Med inspiration fra de danske kyster har vi bl.a. skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret – hentet fra naturen og produceret med omtanke på egen fabrik i Sverige. Og så er plejeprodukterne i IdHAIR Elements Xclusive veganske.

Selvom serien er baseret på vores nordiske arv, ser vi også rundt om i verden for at finde de bedste ingredienser. Derfor anvendes en fusion af ingredienser fra hele verden i vores produkter.

 

CARE - 6 veganske plejeserier

Alle plejeprodukterne fra IdHAIR Elements Xclusive er veganske, sulfatfri og uden gluten. 

COLOUR er farvebeskyttende hårprodukter, der holder farvet hår skinnende og fuld af liv. VOLUME er til hår, som mangler volumen - giver håret utrolig fylde. REPAIR er hårprodukter, der gør beskadiget eller kemisk behandlet hår blødt og smidigt. BLONDE er pigmenterede produkter, der neutraliserer uønskede varme undertoner i håret. LONG HAIR nærer langt hår, efterlader det glat og let at frisere. MOISTURE rehydrerer håret, gør det stærkere og lettere at ud filtre.

STYLING - 3 lækre linjer 

Stylingprodukterne fra IdHAIR Elements Xclusive består af 3 forskellige linjer. BLOW, er præ-stylingprodukter, som du kan føntørre din vej til lækkert hår med. Brug PLAY til at lege og style den perfekte frisure med. FINISH bruger du til at afslutte din frisure med for langvarigt hold og glans. Alle stylingprodukter i Element Xclusive er desuden parabene- og sulfatfri.

 

Genbrugsplast - et fælles ansvar 

Vi har sikkert alle set frygtlige billeder af de store plastikøer rundt omkring i verdenshavene og af dyr, som er viklet ind i plastik eller har spist plastik. Plastik i sig selv er ikke et dårligt produkt, men problemet opstår, når vi ikke kan håndtere bortskaffelsen. Derfor opfordrer vi til, at tom plastikemballage kommer i den rigtige skraldespand - den til plastik - og ikke havner på stranden eller i grøften.

Vi er måske den sidste generation, som reelt har en chance for at gøre noget ved problemet og det forpligter. Lad os gøre det sammen!

 

Veganske produkter

Alle plejeprodukter er veganske. Det betyder, at ingen af ingredienserne stammer fra dyr. Vi har set bort fra den traditionelle tankegang og udforsket, hvad der var muligt. Vi er stolte af resultatet. Plejeprodukterne er de bedste, vi nogensinde har lanceret. Og som ekstra bonus er mange af stylingprodukterne også veganske. Så mulighederne er mange med IdHAIR Elements Xclusive.

 

Glutenfri

Alle plejeprodukter er uden gluten, og en stor del af stylingserien er det. Gluten kommer typisk fra korn og er meget brugt i hårprodukter. Dog kan personer med glutenallergi reagere med kløe og udslæt, hvis de udsættes for gluten på kroppen. Derfor har vi taget valget, at hvor det kan udskiftes er det gjort. Vi har bl.a. brugt ris i stedet.

 

HER ER ET LILLE UDPLUK AF DEN LÆKRE SERIE - KLIK PÅ PRODUKTERNE FOR AT LÆSE MERE:

Empty content. Please select category to preview