Fyldigt hår | Sådan får du volumen i dit hår

Drømmer vi ikke alle om hår med masser af volumen?

 

Med de helt rigtige stylingtips og produkter vejledning, kan du få lækker fylde i dit hår, om det så er kort, mellem, langt, tykt eller tyndt

Først skal du finde ud af, hvor du ønsker fylde. Mangler hårrødderne fylde, eller ønsker du at hårstråene skal føles tykkere? Fylden kan nemlig både føntørres ind i håret eller styles ind i tørt hår – og det er faktisk ikke helt lige meget, hvad du vælger.

 

Volumen fint hår

Skandinavisk hår er oftest meget fint og glat. Denne hårtype har typisk ret svært ved at holde en form - for eksempel hvis du laver krøller. Har du fint hår, er det derfor en god idé at føntørre volumen ind i håret, da det på denne måde kan suge produktet ind under føntørringen. Samtidig forberedes håret også til efterfølgende styling.

 

’’Tørshampoo er perfekt til at lave volumen i fint hår’’


En fiberskum er perfekt til at skabe fylde og hold under føntørring, da fibrene i skummet giver håret struktur og vil gøre, at hårstrået vil føles tykkere og håret generelt vil være lettere at kontrollere.

Hvis du kun ønsker fyldigt hår ved hovedbunden, er tørshampoo perfekt til fint hår og du kan bruge den helt uden at være bekymret for, om dit hår fedter. Den absorberer nemlig fedt, og den er drøj i brug.

Du vil få fylde i håret allerede efter de første sprøjt med tørshampooen. Og du kan arbejde dig op til lige den mængde fylde, du ønsker.

Fint hår har også en tendens til at blive for mættet af hårprodukter, og derfor er det vigtigt at kunne begrænse sig. Prøv dig frem og find på den måde ud af, om du er en af dem, der både kan tillade sig at bruge hårprodukter under føntørringen og bagefter.


Volumen til normalt hår
Er du udstyret med en ”normal” hårpragt i tykkelsen, har du en rimelig bred vifte af hårprodukter du kan forsøge dig med, da dit hår er ret modtageligt overfor hårprodukter og styling med f.eks. krøllejern.

Du kan skabe store bølger med et glattejern, og med et lag hårlak burde du være good-to-go hele dagen. Du kan faktisk også skabe endnu mere fylde i dit hår med en let mousse som eksempelvis en fiber mousse, der også giver et luftigt hold, så du stadig har bevægelse i håret - hårmoussen er også god, hvis du har etageklippet hår.

Du kan også bruge hårpudder, hvis du kun ønsker at skabe fylde i hårrødderne. Hårproduktet er også perfekt til at give din hestehale mere fylde. Brug hårpudder inden toupering, da den vil give struktur og hold til dit hår, så touperingen holder bedre.

 

Volumen til kort hår
Kort hår har nemmere ved at holde på fylde i både rødderne og længderne. Det skyldes at langt hår er tungt, og det derfor tynger håret. Det problem har korthårede jo ikke, og det skal selvfølgelig udnyttes.

Hår pudder er helt perfekt til at skabe fylde og struktur ved hårrødderne, men er faktisk også god i længderne, når håret ikke er længere end til skuldrene, her kan du også anvende en saltvandspray, da det også giver et super løft i volumen og en god struktur i håret.

Ønsker du der imod minimal struktur, kan du med fordel føntørre i en let skum.

 

Her finder du nogle af de mest populære volume produkter - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview