Græskarkerneolie

GRÆSKAR: DEN PERFEKTE FRUGT TIL SUNDT, ØKOLOGISK HÅR

 

Det mægtige græskar er en af de mest alsidige og sunde frugter overhovedet! Denne ældgamle fødevare er af mexicansk oprindelse og var allerede en favorit i de gamle indianerstammer.

Vi kender græskarkernerne, der er spækket med omega-6-fedtsyrer. Det er en af mine yndlingssnacks om efteråret, men det er også den perfekte ingrediens til hår og hovedbund.

Græskarkerneolie er fyldt med E-, A- og K-vitamin samt zink, der er essentielt for et skinnende, tykt hår, som mange drømmer om. Den potente blanding af disse næringsstoffer er vigtig for hovedbundens sundhed og hårets styrke. Og selvom græskarkerneolie er mest kendt for sin evne til at hjælpe med hårvækst, spiller olien også en vigtig rolle i relation til fugtbalancen i hovedbunden og mængden af glans i håret. Den høje mængde vitaminer og mineraler stimulerer mange fysiologiske funktioner under hårvækstprocessen, hvorfor olien er almindeligt kendt som et naturligt hårvækstmiddel.

Græskarkerneolie har også en harmoniskabende og løftende topnote. Den skaber en terapeutisk oplevelse, øger blodcirkulationen og frigiver spændinger og angst.

Empty content. Please select category to preview