Hawaiian Red Salt

Det mineralrige salt til en sund hovedbund

 

Alaea salt, også kendt som “Hawaiian Red Salt” er en af ​​mine foretrukne nye ingredienser til rent hårpleje! Dens smukke røde farve er smuk at se på og fordi inden for den harmoniserende nuance ligger en overflod af essentiel godhed!

En jernrig vulkansk ler med omkring 80 naturligt forekommende mineraler! Typisk fjernes overskydende mineraler fra bordsalte. Men de iboende næringsstoffer i dette uraffinerede havsalt gør det til en helt ingrediens til en hovedbundskrub og andre rene hårplejeprodukter.

Disse næringsstoffer absorberes let gennem huden, og de hjælper med at eliminere toksiner for en sund, glad hovedbund. Og vi ved, at en sund hovedbund betyder sundere hår. Et naturligt havsalt, Hawaiian Red Salt høstes fra fordampet havvand, fra, gættede du det, Hawaii.

Den er fyldt med elektrolytter, jernoxidrig og har ca. ⅕ mindre natriumchlorid end en lige stor del af bordsalt, så det er ikke kun godt til at rense urenheder fra din hovedbund, det er også et smartere valg ved middagsbordet.

 

Herunder finder du de produkter som indeholder Hawaiian Red Salt:

Empty content. Please select category to preview