Her er din SOLUTION til din hovedbund!

Med Solutions kan du i løbet af ganske kort tid vinke farvel til dine hovedbundsproblemer og glæde dig over en frisk og sund hoved­bund.

 

Hovedbundsproblemer – du er ikke alene!

Alle oplever på et eller andet tidspunkt i sit liv at få et hovedbundsproblem. Det kan spænde vidt fra tør hovedbund, hvor du føler, at det spænder. Det kan også også være i form af fedtede skæl, som sidder i kager i hovedbunden. Irriteret hovedbund og skæl smitter ikke, men lige meget hvad, så er det irriterende og unødvendigt!

Det er derfor, IdHAIR har udviklet Solutions – nemlig for at afhjælpe disse dumme tilstande på en hurtig og nem måde, mens du samtidig har mulighed for at beholde den sunde hovedbund.

 

 

Sund hovedbund ude og hjemme 

Alle produkter i IdHAIR Solutions findes i to størrelser: en stor udgave til badeværelset og en lille fiks model til når du er på farten. Så nu er der ingen undskyldning for at døje med hovedbundsproblemer! 

 

100% tilfredshed eller pengene tilbage

Tøv ikke med at prøve IdHAIR Solutions, der passer til dit hovedbundsproblem. Du har intet at miste – udover dit hovedbundsproblem!

For skulle IdHAIR Solutions No. 1 - No. 6 mod din – og vores – forventning ikke løse dit hovedbundsproblem med eksempelvis skæl, fedtet eller tør hovedbund indenfor for 6-8 uger, har du muligheden for at returnere det overskydende produkt, hvor du får det fulde beløb tilbage.

 

6 ingredienser der virker

Vi har haft fokus på 6 ingredienser, der alle har vist at være særdeles effektive til hovedbundsproblemer:

Climbazole: Virker mod malassezia furfursvampen, som er en årsag til skæl.

Piroctone Olamine: Virker mod pityrosporum ovale svampen, som ligeledes er en årsag til skæl.

Undecylensyre: Anti-bakteriel virkning og beroliger irriteret hud. Forhindrer desuden høj talgafsondring.

Heliosolanum: Beskytter håret mod uv-stråling og forlænger varigheden af hårfarvningen.

Rosmarin: Stimulerer cirkulationen i hovedbunden, virker desinficerende og fjerner skæl.

Salicsyre: Peelingeffekt der giver en frisk hovedbund, da den opløser bindingerne mellem døde hudceller.

 

Herunder ser du nogle af de effektive Solutions produkter - du kan finde alle  Solutions produkter ved at søge på Solutions eller vælge det under brands - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview