Hot Tools® - Den innovative styling!

BYGGET AF PROFESSIONELLE TIL PROFESSIONELLE

 

 

Hot Tools® apparater er udviklet og designet til professionelle frisører, der hjælper dem med at imødekomme udfordringerne i deres stylingkunstneri. Gennem innovation inden for materialer, tekniske funktioner og ergonomisk avancerede designs hjælper Hot Tools® hårtørrere, krøllejern, glattejern professionelle samt den almindelig person som elsker at style sit hår, som en pro, med at være på deres kreative bedste - leverer smukke, langvarige stilarter til overkommelige priser. 

Hot Tools® produkter er eftertragtede af stylister, der kræver ekspertise i alle slags højtryk stylingmiljøer, herunder film, fotoshoot, backstage styling og modehsows ud over deres arbejde i saloner bag stolen.

 

 

PROFESSIONELLE STYLINGVÆRKTØJER

Hot Tools® er stolte af at bringe innovation i styling apparater på markedet, hvilket fremgår af konsekvente introduktioner af nye produkter som deres fantasiske CurlBar.

Hot Tools® er bygget af professionelle til professionelle, der er inspireret af at udvikle innovative hår stylingværktøjer med banebrydende ergonomisk design og banebrydende teknologi, der hjælper med at opnå smukke, langvarige stylinger.

 

Herunder finder du nogen af Hot Tools® produkter - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview