Hvor tit skal jeg lave en OLAPLEX behandling hjemme??

Hår- og hudrutiner er blevet ritualer for selvkærlighed og afslapning. De terapeutiske fordele ved at bruge tid på dig selv giver plads til andre måder at sætte dig selv på førstepladsen.

Når det kommer til hårbehandlinger, er der forskellige typer med specifikke fordele såsom OLAPLEX, proteinbehandlinger, keratin og konditioneringsbehandlinger. Nogle behandlinger, såsom protein eller keratin, kan have bivirkninger på det hår, der bruges for ofte. De bør kun gøres, når det er nødvendigt.

OLAPLEXs skønhed er, at det er sikkert at bruge så ofte som muligt, fordi alt hår kan have gavn af at være sundere til enhver tid.

Den intensive hjemme OLAPLEX-behandling består af OLAPLEX nr. 0 og nr. 3.

No.0 er en koncentreret formel, der primer håret til nr. 3, hvilket giver en bølge af bindingsopbygning for alle hårtyper fra sundt til stærkt kompromitteret og ødelagt hår.

På den måde ved du, at du kan lave OLAPLEX behandlinger når som helst.

Men hvor ofte skal dit hår så behandles? Selvom hvert hårstrå er et helt sit eget, hver med sine egne behov, er her en vigtig guide til at få dit hår i den bedst mulige form baseret på skadeniveauet.

 

Sundt og rask hår:

Hvis du generelt har sundt hår fri for kemiske behandlinger, men du stadig udsættes for miljøskader, styling værktøjer, som en børste eller termisk styling, anbefaler vi en behandling ugentligt til hver anden uge. Selv jomfruhår kan have gavn af at være sundere.

Så alle de forskellige måder, der kan opstå skader i håret, falder du sandsynligvis i en til to af disse kategorier. I så fald kan behandling af håret med OLAPLEX reparere skaderne mellem behandlingerne. Det vil ikke kun genopbygge de skader, der er gjort, men det vil også opretholde det sunde hår, du har nu, hvilket gør det mere holdbart end før.

  

Farvebehandlet hår:

For farvebehandlet hår anbefaler vi behandlinger en gang om ugen. Selvom dit hår måske føles sundt, så kompromitterer farvebehandling eller blegning det hårets struktur som standard.

Ud over farve styler du det måske med varme og udsætte det for andre typer skader. Af denne grund er OLAPLEX behandlinger en gang om ugen et must for at holde dit farvede hår smukt!

Tip: sundt hår hjælper med at farve holder længere, så det er en win-win.

  

Meget kompromitteret & ødelagt hår:

Højt kompromitteret & ødelagt hår kan skyldes, at håret skubbes for langt kemisk med farve- eller struktur behandlinger. Det kan også være resultatet af regelmæssigt at udsætte dit hår for termisk styling, såsom at flade håret dagligt.

Der er mange måder, denne type skader kan opstå, selv farvning af dit hår for ofte eller gennemgang af drastiske farve- eller strukturændringer har en negativ effekt på håret. For denne form for skade anbefaler vi, at man ofte foretager OLAPLEX-behandlinger.

OLAPLEX er en bond builder, ikke en konditioneringsbehandling eller proteinbehandling, så det blødgøre ikke og det fylder ikke håret med protein – det genopbygger!

Start med to behandlinger om ugen, og gå derfra. Lyt til dit hår, og hvad det viser dig, det har brug for. Det er sandsynligt, at hvis du har alvorlige skader, har du muligvis også brug for andre typer behandlinger. Kontakt din frisør for andre nødvendige behandlingstyper.

HUSK også at få lavet OLAPLEX standalone behandlinger i din Olaplex Salon, minimum 2 gange om året.

 

Herunder finder du nogle af Olaplex produkter - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview