IdHAIR Black er 100% kun for mænd

Lækker male grooming

 

IdHAIR Black er 100% kun for mænd og designet til nutidens mand som kræver enkle, komfortable og effektive produkter, der gør deres arbejde samt har en frisk og maskulin duft.

Vi ved, at vi alle har travlt som aldrig før, og dette har vi haft med i hele udviklingsprocessen, så vi kan hjælpe dig med at spare tid og stadig have lækkert hår, sund hovedbund og så tilmed dufte godt.

Med udgangspunkt i mænds basale grooming behov er IdHAIR Black en lille, eksklusiv serie med produkter til pleje, problemløsning, styling samt duft.

Det skal dufte godt

Produkter skal dufte godt, og herreprodukter skal dufte maskulint. Derfor ligger vi rigtig meget energi i at finde den helt rigtige duft.

Der findes mange parfumer, men nogle er bedre end andre. Der findes nemlig 26 særligt allergene parfumer og som hyppigt er brugt, som man skal oplyse om hvis man bruger.

Det skal man fordi der er særlig risiko for en allergisk reaktion. IdHAIR Black har valgt ikke at bruge nogle af disse, så produkterne er sikrere for dig. Derfor bruger de kun de såkaldte ikke-allergene parfumer.

 

Herunder finder du nogle af de lækre IdHAIR Black produkter - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview