Har du styr på de farlige ingredienser!?

Dette blogindlæg er et oplysnings indlæg til dig som gerne vil undgå visse ingredienser..!

 

FTALATER: Disse salte eller estere af phthalsyre bruges til at tilføje fleksibilitet og opløse andre ingredienser. Ftalater kan absorberes gennem huden eller indåndes og har været forbundet med fosterskader i det mandlige reproduktive system (kønsdelene).

ETHOXYLATER: Det er slutresultatet af ethoxyleringsprocessen, som er syntesen af ​​en forbindelse, indeholdende af en eller flere ethoxylgrupper.

SULFATER, SLA, SLES, SLS: Sulfater anvendes til fremstilling af syntetiske sæber, rengøringsmidler, blødgørende cremer og shampooer (som natriumlauryl og laurethsulfat). Sulfater er skadelige for marine liv og miljøet. De kan forårsage allergiske reaktioner og tør hud og hår. De er også irriterende for øjet.

BETAINES: Disse er naturligt afledte overfladeaktive stoffer, men syntetisk behandlet. Det bruges som en skumforstærker i shampoo.

KUNSTIG FARVE OG DUFTE: Bevist at være den mest udbredte overfølsomhed (årsag til allergiske reaktioner eller kemiske følsomheder) i kosmetiske præparater.

PEG-8 (POLYETHYLEN GLYCOL): Dette syntetiske vaskemiddel er på FDAs liste over mistænkte kræftfremkaldende stoffer. Ifølge FDA er det "meget allergifremkaldende."

PEG FORBINDELSER: Disse syntetiske planteglykoler anvendes som bindemidler, opløsningsmidler, blødgøringsmidler, blødgørere, baser, bærere, emulgatorer og dispergeringsmidler. De forårsager mange allergiske reaktioner. Peg-forbindelser kan indeholde kræftfremkaldende forurening, dioxan.

PEG-, DEA-, MEA-, TE- ELLER EDTA-FORBINDELSER: Disse er syntetiske overfladeaktive stoffer, der bruges i sæber og mange shampooer. Disse ingredienser er allergifremkaldende og kan også være forurenet med nitrosaminer, en potent klasse af kræftfremkaldende stoffer. De er på FDA's liste over mistænkte kræftfremkaldende stoffer.

PETROKEMIKALIER: Lavet af petrolium, petrokemikalier inkluderer nogle af de mest værdifulde medicinske og industrielle stoffer, der nogensinde er kendt.

POLYSORBAT 20: Denne ingrediens behandles med 20 dele ethylenoxid, der bliver forurenet med 1,4-dioxan.

PROPYLEN GLYCOL: Et neurotoksin, dette petroleumsafledte fugtighedsmiddel, overfladeaktive middel, opløsningsmiddel og bærer er kendt for at forårsage kontaktdermatitis sammen med en bred vifte af allergiske reaktioner.

DEIONISERET VAND: Det er vigtigt, at vand, der anvendes i kosmetiske præparater, er sterilt for at undgå kontaminering af produktet. Deioniseret vand eller demineraliseret vand har fået fjernet næsten alle dets mineralioner. Denne ingrediens er et kendt kræftfremkaldende middel med links til sundhedsmæssige problemer.

1.4 - DIOXAN ELLER ETHYLENOXID: Disse er ethoxylater og et resultat af ethoxyleringsprocessen. Også et kendt dyre carcinogen, der let trænger ind i huden.

FORMALDEHYDE: Et formodet kræftfremkaldende stof, dette farveløse, skarpe, irriterende stof findes i mange konserveringsmidler, såsom quaternium-15, hydantoinerne og urinstofene og overfladeaktive stoffer såsom natriumlaurylsulfat.

GMOS: Genmodificerede organismer, der har fået sin DNA ændret eller modificeret på en eller anden måde gennem genteknologi.

GLUTEN: Et generelt navn for de proteiner, der findes i hvede (hvedebær, durum, emmer, semulje, spelt, farina, farro, graham), rug, byg og triticale - en krydsning mellem hvede og rug.

HYDROLYZED ANIMAL PROTEIN: Innersense Organic Beauty-produkter indeholder ingen animalske biprodukter. Hverken vores ingredienser eller vores produkter er nogensinde testet på dyr.

IMIDAZOLIDINYL OG DIAZOLIDINYL-UREA: Disse almindeligt anvendte konserveringsmidler er antiseptiske og deodoriserende. De er blevet etableret af det amerikanske akademi for dermatologi som de primære årsager til kontaktdermatitis (forårsager bivirkninger såsom udslæt, der kan være ret alvorlige). Hold øje med øjenområdet, da det er irriterende for øjet.

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE ELLER METHYLISOTHIAZOLINONE: Som et antimikrobielt middel eller biocid dræber mit og relaterede forbindelser skadelige bakterier, der kan lide at vokse nær fugt eller vand. Begge forårsager kosmetiske allergier og potentielt farlige neurotoksiske effekter.

PARABENER: Et ikke-irriterende konserveringsmiddel af fødevarekvalitet, der bruges til at kontrollere mikrobiel vækst i kosmetiske præparater. Denne ingrediens er et kendt toksin.

PHENOXYETHANOL: Phenoxyethanol er et syntetisk konserveringsmiddel, der er fremstillet ved hjælp af en kompleks proces, hvor phenol behandles med ethylenoxid. Selvom nogle virksomheder siger, at dette er sikkert under 2%, vælger vi at undgå det helt.

PROPRIETÆRE FORBINDELSER ELLER KOMPLEKSER: Et skjulested for syntetiske ingredienser, der skal knyttes til produkter. Dette er en måde for producenterne at tilføje syntetiske ingredienser uden at skulle oplyse, hvad forbindelsen eller komplekset består af.

Empty content. Please select category to preview