Lækre naturlige ingredienser, du IKKE kan undvære i din dagligdag!

Dette blogindlæg er MEEEEGET langt, men en super fed oplysning til dig som nysgerrig på ingredienser og hvad de betyder, så du kan blive endnu klogere i dine produkter!

 

ALOE VERA: Denne alsidige ingrediens giver håret styrke og en silkeagtig struktur. Aloe Vera bringer fylde og håndterbarhed til selv det fineste hår.

 

AMETHYSTKRYSTALPULVER: Det er en af ​​de mest elskede krystaller i mineralriget til heling, fordi lilla er forbundet med det syvende chakra, kronen. Det er placeret oven på hovedet. kronechakraet står for visdom, intuition, ekstase og lykke og i sidste ende en højere bevidsthed og forbindelse til det universelle. Ametyst krystal bruges i mange holistiske produkter og tilgange, til at forbinde os med vores kronechakra.

 

ANGELICA ROOT EXTRACT: Angelica vokser i tempererede regioner som Vesteuropa, Himalaya og Sibirien. Angelica fungerer som et antiinflammatorisk og antimikrobielt middel. Det øger også cirkulationen i hovedbunden, hvilket betyder sundere hår. Det nærer håret til regenerering af beskadigede hår celler.

 

ÆBLE: Æble indeholder mange vitaminer og mineraler i hovedbunden, hvilket giver hårets generelle helbred et boost. Mineraler som magnesium, kalium, kobber og calcium hjælper med at mindske risikoen for hårtab, ved at holde hårsækkene næret.

 

AVOCADO-OLIE: Avocadoolie har en sød og nøddeagtig aroma og er meget værdsat for sine regenererende og fugtgivende egenskaber. Avocadoolie er rig på vitamin A, D & E, lecithin og kalium.

Det indeholder rige fugtighedsegenskaber, hvilket gør den ideel til behandling af tørt og / eller beskadiget hår. Avocadoolie fungerer som et fugtighedsbevarende middel, som hjælper håret med at holde på fugten inde i håret. De essentielle fedtsyrer giver også glans og blødhed til håret, og den lette struktur gør det let at absorbere i både hår og hovedbund uden at efterlade en fedtet følelse.

 

BAMBUS: Bambus indeholder 70% silica og er en vidunderlig kilde til silica, der er stærkt koncentreret. Dette er en vidunderlig ingrediens til at styrke håret og forbedre hovedbundens levedygtighed og ungdommelige tilstand.

 

BAOBAB: Reparerer og yder pleje mod termisk, UV og miljømæssig eksponering.

 

BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE: Dette er afledt af kokosolie og giver mange funktioner. Det er et usædvanligt mildt konditioneringsmiddel, detangler og hår fortykningsmiddel. Det fungerer også som en primær emulgator i lotioner og balsam.

 

BIVOKS: Selv de gamle egyptere vidste fordelene ved bivoks; det har været brugt i skønhedsrutiner lige siden. Bivoks er en dynamisk ingrediens med flere fordele, det er med til at fugte, glatte og berolige hår og hovedbund. Dens fugtighedsbevarende egenskaber kombineret med dens evne til at forsegle hårstrået, gør den unik. Det er selvfølgelig vigtigt at sætte sig ind i bivoks, for bivoks er ikke bare bivoks - brug bivoks der er vandopløselig og molekylær kompatibel med håret.

 

BLÅBÆR:  Fra det centrale og nordlige Europa blev dette bær almindeligt kendt som "europæisk blåbær". Ekstremt effektiv til behandling af almindelige hovedbundslidelser som rødme og kløe ved at levere masser af A-vitamin for at sikre korrekt cirkulation. Med en sundere cirkulation kan dette reducere produktionen af b.la., ​​skæl.

 

BITTER ORANGE: Afledt af de sarte hvide blomster fra det bitre appelsintræ. Orange Blossom eller Neroli, giver en berusende, rig duft, der bruges til at realisere / visualisere selvrensning, glæde og dyb afslapning. Denne luksuriøse olie er velegnet til behandling af tør, følsom hud.

 

CABLIN OLIE: Dette er duftende olie, der bruges i kombination med andre duftende olier for at give en naturlig dufte i produkter.

 

CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE (FRACTIONATED COCONUT OIL):  Dette er en blandet triester af caprylsyre og capricsyrer og en stærkt raffineret mediumkædetriglycerid (MCT) olie med en fremragende oxidationsstabilitet og med en næsten uendelig holdbarhed. CCT er et fantastisk blødgørende middel med hurtig hud indtrængning og har ingen farve, lugt eller smag. Det forbedrer fordelingen af hud- & hårplejeprodukter.

 

CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE: Et mildt opløseligt ikke ionisk overfladeaktivt middel afledt af blandede planter, fedtalkoholer og glucose fra grøntsager. Også kaldet fraktioneret kokosolie. 

 

CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FRØOLIE: En naturlig antioxidant, der er et fremragende blødgøringsmiddel til at fugte hår og hud.

 

CETRIMONIUM CHLORIDE: Afledt af kokosnød, denne ingrediens bruges for dets antistatiske, konditionerende og blødgørende egenskaber.

 

CITRONSYRE: Denne organiske syre findes bredt i planter (f.eks. Citrusfrugter) og bruges i kosmetik som et konserverende forsuringsmiddel for at afbalancere pH-værdien og som en skumstabilisator.

 

COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE: Afledt af fedtsyrerne i kokosolie, og er et mildt rensende overfladeaktivt middel, som forsigtigt renser håret. Denne ingrediens fungerer som et skummende middel og giver antistatiske fordele.

 

COCOA SEED BUTTER: Fedtet opnået fra frøene fra Theobroma Cacao. Det giver lindring til huden fra skadelig stimuli og nedsætter tabet af vand fra hudens & hårets overflade, hvilket tilskynder til rigelig hydrering.

 

KOKOSOLIE: Kokos er et blidt, blødgørende overfladeaktivt middel afledt af kokosnødens fedtsyrer. Brugt i kombination med andre planteingredienser giver kokosnød en 100% mild sulfatfri rensning. 

 

CRANBERRY SEED OLIE: Tranebærfrøolie leverer fremragende blødgørende, fugtgivende og hud & hår beskyttende egenskaber.

 

AGURK: Agurkens saft blev angiveligt brugt af Cleopatra til at bevare hendes hud. Det krediteres med fugtbindende og fugtregulerende egenskaber.

 

DANDELION: Dandelion stammer fra centralasiatiske regioner i tempererede og semi-tropiske regioner. Den er også kendt som præstekroner eller den irske tusindfryd, og stimulerer hårsækkene til at tilskynde hårvækst samt balancerer hovedbundens naturlige fedtstoffer (sebum).

 

ECHINACEA ANGUSTIFOLIA UDTAG: Echinacea ekstrakt er et medlem af solsikkefamilien. Roden og / eller den overjordiske del af planten, under selve blomstringsvækstfasen bruges i b.la., urtemedicin. Echinacea, har både en antibakteriel og antiviral virkning, og er et af de bedste midler til at hjælpe kroppen med at slippe af med mikrobielle infektioner.

 

EUCALYPTUS GLOBULUS BLADOLIE: Dette er en æterisk olie med kraftige antiseptiske, antibakterielle og antifungale egenskaber. Destilleret fra blade og kviste af eucalyptus, og det hjælper med at stimulere cirkulationen i hovedbunden, og er nyttigt til at styrke skællaget i håret og fremmer glans.

 

OENOTHERA BIENNIS: Primroseolie er rig på essentielle fedtsyrer, især GLA eller gamma-linolensyre, som spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​vores cellers sundhed. Denne dyrebare olie udøver antiinflammatoriske og andre helbredende handlinger på og gennem huden og nærer især negle, hovedbund og hår. Det anses for at være en foryngende og regenererende olie til enhver hudtype. Det kan hjælpe med at lindre den tørre, betændte og kløende hud eller en allergisk tilstand, ifølge kliniske forsøg, der er fortaget.

 

BLOMSTESESSEN I ECHINACEA: Dette er en vibrationsterapi, der fungerer på et subtilt energisk niveau. Det stimulerer og vækker os til vores sande jeg, så vi kan forbinde os med kernen i vores væsen. Echinacea tilskynder til fysisk, mental, følelsesmæssig og miljømæssig integration, der skaber kerneintegritet.

 

FRANGIPANI: Frangipani (ofte kaldet Plumeria) har en dejlig sød aroma, som kan bruges til at dæmpe frygt og depression, og bringer i stedet en følelse af fred.

 

FRANKINCENCE: Røgelse er blevet brugt i åndelig sysler i mere end 3000 år. Dens aroma er kendt for at reducere stress, berolige den fysiske krop og vække højere bevidsthed. Det er ideelt at bruge til meditation.

 

GINKGO BILOBA LEAF: Rigt på antioxidanter og også kendt som jomfru træet. Dette ekstrakt leverer konditionerings- og udjævningsegenskaber til huden & håret. Det er også kendt for at reducere hårtab / fældning betydeligt.

 

GLYCERIN: Glycerin giver fugtighedsbevarende og blødgørende egenskaber i kosmetiske formler. Det går det også nemmere at fordele. Glycerin stammer som oftest fra naturligt fra planteingredienser.

 

GLYCERYL STEARATE SE: Afledt af kokosnød, oliven, raps og solsikke, denne ingrediens giver blødgørende hydrering til håret. Det opretholder også fugtbalancen og hjælper med at kontrollere krus.

 

GOLDENSEAL: Dens mange anvendelser tilskrives dets antibiotiske, antiinflammatoriske egenskaber. Historisk set blev dette ekstrakt brugt topisk til behandling af hudbetændelse og irritation. Det bruges ofte til at desinficere og helbrede sår.

 

GRØN TEEKSTRAKT: Dette botaniske ekstrakt indeholder et meget højt niveau af naturlige antioxidanter, hvilket er godt mod de frie radikaler.

 

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE: Denne plantebaserede ''tyggegummi'' bruges til at hjælpe med at fortykke formler og opretholde viskositeten. Det er både nærende og konditionerende for hår og hud og optimere glansen i håret.

 

HAZEL SEED OLIE: Hentet fra hasselnøddetræet, dette er en let, ikke fedtende olie til kombinerede hår og hudtyper.

 

HONEY: Et naturligt fugtighedsbevarende middel der trækker ind og bevarer fugt og giver håret glans. Honningen skal være bæredygtigt og etisk produceret - bi venlig.

 

HORSETAIL: Det almindelige navn "padderok", som henviser til urtens tynde, grenlignende blade, der på nogle måder ligner håret på en hestes hale. Horsetail er kendt for at indeholde høje niveauer af silica, og indholdet af silica hjælper med at styrke beskadiget eller ødelagt hår ved at genoprette hårets indre styrke og glans.

 

LAVENDELOLIE: I gamle tider blev lavendel brugt til at parfume, i badevand og blev brændt som røgelse for guderne. Associeret med åndelig kærlighed er det nyttigt at visualisere og transformere den måde, hvorpå man ser kærlighed ...

Det stimulere de følelsesmæssige centre og omprogrammere det bevidste sind.

Lavendel er en af ​​de primære æteriske der kan berolige nervesystemet og dermed følelserne. Lavendel olie er adaptogen i naturen, hvilket betyder, at den kan normaliserer både tørre og fedtede tilstande i huden, hovedbunden eller håret.

Lavendel er antimikrobielt, antiinflammatorisk og hudregenerativt, og er også god til følsom eller moden hud, skæl, inflammatoriske tilstande og hårtab.

 

CITRONMELISSE: En del af myntefamilien, blade, stilke og blomster er alle gavnlige. Selv i den gamle romerske civilisation blev det brugt til medicinsk behandling. Citronmelisse holder hovedbunden sund.

 

CITRONSKALOLIE: Denne æteriske olie, koldpresset fra den ydre skal af citroner og har den skarpe, rene duft af selve frugten. Spredt i et miljø kan dens livlige energi få omgivelserne til at vibrere og nynne med renhed. Dens livlige duft aktiverer kroppen og fjerner træthed. De fysiske og psykiske fordele ved citron er mange; det opretholder sund hud, er nyttigt for hårtab, giver energi til en smertefuld krop og øger cirkulationen.

 

LEMONGRASS: Denne essentielle olie er varm og træagtig og har en frisk citron lignende duft. Det har antiseptiske, antibakterielle, astringerende, afkølende og stimulerende (energigivende) egenskaber og bruges ofte i rensnings ritualer. Aromaen kan stimulere din psykiske bevidsthed gennem indånding og visualisering.

 

LIMONENE: En naturligt forekommende duft, der findes i skorpen af ​​citrusfrugter. 

 

HØRFRØ OLIE: Hørfrø er fyldt med essentielle vitaminer og mineraler, der giver næring til hårsækkene og tilskynder til stærkere og sundere hårvækst. Omega-3 fedtsyrer hjælper dig med at undgå tør, skællende hovedbund og nærer dit hår, mens øget hår elasticitet mindsker risikoen for brud på håret.

 

LINALOOL: En naturligt forekommende duft svarende til bergamotolie og fransk lavendel produceret af planter som mynte, kanel og citrusfrugter. 

 

LOTUS FLOWER ESSENTIAL OLIE: Lotus Flower essentiel olie giver en afslappende, euforisk fornemmelse og kan hjælpe med at lindre muskelspasmer.

 

MACADAMIA SEED OLIE: Afledt på et lille stedsegrøn træ, og dyrkes det bredt. Denne nærende, vitaminrige, lette teksturerede olie bruges i blødgøringsmidler.

 

MANGO: Mango er 80% vand, så det er ikke underligt, at det er så fugtgivende for hovedbunden og håret. Det er genoprettende næringsstoffer, der fremmer kollagen produktion og forhindrer skader som splittede ender eller brud.

 

MATRICARIA BLOMSTER: Også kendt som tysk kamille, denne blomst er kendt for sine beroligende egenskaber. Den lindrer betændelse og har svampedræbende og antiinflammatoriske fordele for huden.

 

MARIGOLD: Let at få øje på i vores haver, morgenfrue er en lys orange blomst og er blevet brugt i århundreder for at lette kløende og irriteret hovedbund og hud. Marigold har en fremragende beskyttende evne til at danne naturlige lag til at beskytte huden mod miljøbelastninger og frie radikaler.

 

NEROLI: Kendt for sin evne til at regenerere hudceller og forbedre hudens elasticitet. Neroli hjælper også med at opretholde oliebalance i huden, hvilket gør det til et fremragende valg for alle hudtyper.

 

NÆLDE: Denne plante forveksles ofte med et ukrudt, men den indeholder faktisk fantastiske sundhedsmæssige fordele, især for hår. Rig på vitamin A, B, C, D og K.

 

Havrekerneekstrakt: Havrekerneekstrakt giver antiinflammatoriske, antioxidante og antikløende fordele. En naturlig emulgator og filmdanner, den har stærke fugtigheds-, styrkelses- og omstruktureringsfunktioner. Det giver en ekstraordinær silke og konditionering til håret, samtidig med at det giver beskyttelse og fugtbindende egenskaber.

 

OCTADECANOL: Denne vegetabilske baserede fedtalkohol stammer fra naturlige fedtstoffer og olier. Brugt i kosmetik er fedtalkoholer en emulgatorer og et blødgøringsmiddel, der glatter huden & håret og forhindrer fugt tab. (Stearylalkohol)

 

OLIVENFRUGTOLIE: Denne rige olie stammer fra modne oliven omkring Middelhavet. Det har overlegen gennemtrængende kraft og bruges i en lang række kosmetiske præparater.

 

ORANGE BLOMSTEROLIE: Fordelene ved appelsinblomstolie er mange - blandt andet til angst, beroligelse, søvnløshed, nervøsitet og hår & hudpleje.

 

OREGANO: Denne velkendte, krydrede og stærkt aromatiske urt stimulerer forfriskende håret, huden og hovedbunden. Den kan anvendes i dampbad eller forstøves i håret - det renser luften, og porerne i huden og hovedbunden åbnes og renses.

 

ORGANISKE RISPROTEINER: Organiske risproteiner giver fugtgivende og styrkende egenskaber sammen med reparative og beskyttende egenskaber.

 

PATCHOULI: Stammer fra Sydøstasien og er kendt for sin jordiske duft, men mange ved ikke, at Patchouli er et antiseptisk middel. Patchouli kan også hjælpe med at reducere overskydende fedtstoffer eller genoprette hydrering til hovedbunden, eller til folk der oplever milde former for skæl.

 

PLUMERIA ACUTIFOLIA BLOMSTEREKTRAKT (MONOIOLIE): Tahitisk for "duftende olie", det har været en polynesisk skønhedshemmelighed i århundreder. Det er yderst gavnligt for både hud og hår og indeholder fugtgivende og beroligende egenskaber. Monoi olie hjælper med at tilføje glans til håret. Det har en høj koncentration af E-vitamin, som hjælper hårets elasticitet og styrke og indeholder antioxidanter, som kan hjælpe med at forhindre skader fra de frie radikaler.

 

POTASSIUM SORBAT: Afledt af naturligt forekommende umættede fedtsyrer, og er et sikkert og effektivt ikke-formaldehyd konserveringsmiddel. Denne ingrediens er EU-godkendt.

 

PUMPKIN SEED OLIE: Græskarfrøolie er en perfekt ingrediens til hår og hovedbund, da det giver rige niveauer af Omega 6 fedtsyrer og vitaminer E, A & K. Det er vigtigt at fugte hovedbunden og samtidig stimulere folliklen, for at reducere hårtab.

 

PINK HIMALAYAN SALT: Pink Himalayasalt udvindes og forarbejdes ikke som almindeligt bordsalt, hvorfor det bevarer sine varierende nuancer af lyserødt. Det ekstraheres fra Moder Jord, fra det store saltområde i Himalaya. Det bruges  til at skabe tekstur og struktur til håret.

 

PULLULAN: Pullulan stammer fra lærketræet og giver et skinnende, gennemsigtigt og fleksibelt hold i stylingprodukter. 

 

DESTILLERET VAND: Det er vigtigt, at vand, der anvendes i kosmetiske præparater, er sterilt for at undgå kontaminering af produktet.

 

QUINOA: Afledt af korn, og giver en unik kombination af aminosyrer med en molekylvægt, der giver forbedret penetration for hårets næring samt større reparation, hydrering og glans.

 

RIS AMINOSYRER: Tilfører naturlig glans og understreger din hårfarve, øger hårets evne til at binde fugt, øger fleksibilitet og trækstyrke. Disse konditioneringsmidler bringer glans ved at konditionere hovedbunden, hår og hud.

 

HYDROLYZERET RISPROTEIN: Dette konditioneringsmiddel bringer  glans ved at konditionere hovedbund, hår og hud, samt at det styrker håret.

 

RISKLIOLIE: Denne relativt nye olie er supernærende. Det er et kraftigt hud beskyttelsesmiddel, rig på gamma-oryzanol, som beskytter og genopfylder huden. Rig på phytosteroler, kan risklidolie være en effektiv erstatning for lanolin og kan hjælpe med at reducere betændelse og lindre ubehag. Risklidolie er en af ​​de rigere olier og det tager kun et øjeblik at absorbere den. Dette har en af ​​de blødeste og mest fløjlsagtige følelser blandt olier. Den er rig på antioxidanter og spiller derfor en værdifuld rolle i produkter til personlig pleje.

 

ROOIBOS TE: Rooibos (udtalt 'roy boss') te er blevet kaldt mirakel te på grund af sine enorme helbredende kræfter og anti age egenskaber. Dens meget høje niveau af antioxidanter (50 gange mere end grøn te) hjælper med at ødelægge de frie radikaler, der angriber og beskadiger sunde celler. I forskningsundersøgelser viste det sig, at oligosaccharider i Rooibos øgede immunsystemet i bekæmpelse af virusinfektioner.

 

ROSEMARY ESSENTIAL OLIE: Når de er brændt i græske templer som et offer for gudinder og guder, bruges rosmarinolie traditionelt til at stimulere kærlighed. Når man modtager denne duft, opfordres man til at visualisere et langt, sundt liv, mens man rydder det bevidste sind og forbedrer hukommelsen. Energien i denne aroma er frisk, urteagtig og sød.

 

SALVIE: Salviens videnskabelige navn stammer fra Middelhavet og Sydøsteuropa fra det latinske ord "salvere", hvilket betyder "at blive frelst." Det er kendetegnet ved dets stærkt aromatiske blade og stimulerer cirkulationen i hovedbunden. Salvie er især effektiv til at tilskynde til ny hårvækst og give mere næring til hårsækkene.

 

SHEA BUTTER: Sheasmør er et fremragende blødgørende middel i kosmetik produkter til personlig pleje. Dens rige indhold af bioaktive triterpenestere giver gavnlige effekter, herunder antiirritation, antiinflammatorisk og forbedret UV-B-beskyttelse. 

 

SALVIA SCLAREA OLIE: Denne duftende olie bruges i kombination med andre duftende olier.

 

NATRIUMBENZOAT: Afledt af salt, er denne geniale ingrediens et effektivt konserveringsmiddel for at forhindre mikrobiel vækst.

 

NATRIUMLAUROYLMETHYLISETHIONAT: Et ultra mildt skummende overfladeaktivt middel afledt af kokosnød. Ingrediensen hjælper med at opløse olier fra hår og hovedbund, så de kan skylles nemt ud, så håret og hovedbunden føles rent.

 

SODIUM METHYL COCOYL TAURATE: Afledt af skallen af ​​kokosnød, interagerer dette ultramilde overfladeaktive middel med vand for at skabe skum og rense fedtstoffer af håret.

 

SORBITOL: Dette fugtighedsbevarende middel findes i modne bær, kirsebær, blommer, pærer, æbler, tang og alger. Det giver en fløjlsagtig fornemmelse af håret.

 

SOJABØNNEOLIE: Sojabønneolie (Glycine Soja) er et naturlig blødgørende middel, der giver håret en blød, skinnende følelse. Det renser, stimulerer, beroliger og nærer håret, mens det efterlades silkeagtig og håndterbart.

 

STEARALKONIUM CHLORIDE: Afledt af stearinsyre, en fedtsyre, der findes i blandede planter, dette fungerer som en balsam og fremmer antistatiske funktioner, øger glans og forbedrer hydrering i vådt eller tørt hår.

 

SUCROSE (SUKKERRØR): Denne ingrediens har mange funktioner. det bliver oftest brugt som et fugtighedsbevarende middel i kombination med fikseringsmidler for at skabe hold og give glans.

 

SUKKERKORN: Kan b.la., være afledt af sukker fra ahorntræet, og denne ingrediens hjælper med at fjerne døde hudceller for at forhindre tilstoppede porer i hovedbunden.

 

SOLSIKKEFRØOLIE: En naturlig antioxidant, der giver fremragende farvebeskyttelse. Rig på vitaminer som A, B, C og E samt mineraler som jern, kalium og calcium, er solsikkefrøolie rig på essentielle næringsstoffer, antioxidanter og fedtsyrer, alt sammen nødvendigt for sundt hår og hovedbund. Denne naturlige blødgøringsmiddel tilføjer vægtløs fugt og glans.

 

SØD ORANGE: En fremragende fugtighedscreme til tørt hår.  Sød orange hjælper med at berolige, glatte og fugter samtidig med at den forbedrer den naturlige glans af håret. For ikke at nævne det er en naturlig parfume, der efterlader håret med en sød, citrus duft.

 

TAMANUOLIE: Tamanuolie er et vigtigt aktuelt helbredende middel fra det hellige Tamanu træ. Med sine høje niveauer af lipider, fedtsyrer og antiinflammatoriske midler har den en enorm antiinflammatorisk og antioxidant aktivitet. Den har en mild, behagelig aroma og en luksuriøs følelse, der let absorberes i håret og efterlader det blødt og glat.

 

TAPIOCA STIVELSE: Afledt af cassavarod, der er hjemmehørende i Brasilien. Denne stivelse anvendes som fortykningsmiddel og viskositetsforstærker. Som et grønt alternativ til talkum hjælper det også med at reducere den tunge, ubehagelige og fedtede fornemmelse af olier, estere og voks.

 

TILIA CORDATA: En art af Linden og er kendt for sin udjævning og beroligende egenskaber såvel som sine rige konditioneringsegenskaber.

 

TRISODIUM ETHYLENEDIAMIN DISUCCINATE: Dette naturligt afledte chelateringsmiddel fra blandede planter forbedrer effektiviteten af ​​konserveringsmidler og antioxidanter og spiller en afgørende rolle i stabiliteten og effekten af ​​personlige hudplejeprodukter.

 

TIMIAN: Timian blev brændt i gamle templer for at afværge onde skabninger. Duften har længe været kendt for at fremme mod og fjerne frygt. Det stimulerer det bevidste sind og vil genoplive sind / kropsfysiologi.

 

VITAMIN B: B står for noget, og det er biotin. B-vitamin hjælper med at levere ilt og næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene. Gendanner glans og forbedrer styrken og fylden i hårstrået.

 

VANILLIN: Dette er duftende olie, der bruges i kombination med andre duftende olier.

 

HVEDEGRAS: Hvedegræs er fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer, klorofyl (ofte kaldet blodet fra plantelivet) og vital livsenergi. Den indeholder 17 aminosyrer, som er byggestenene til de proteiner, som kroppen bruger til at opbygge muskelvæv, reparere celler og størkne blodet.

Hvedegræs øger også enzymniveauerne i vores celler, hvilket hjælper med celleforyngelse og metabolisme af næringsstoffer. Forskning har endda vist, at hvedegras producerer en immuniseringseffekt mod mange diæt kræftfremkaldende stoffer.

 

TROLDHASSEL: Afledt af den blomstrende plante Hamamelis Virginiana, troldhassel fungerer som et hudbehandlingsmiddel og hjælper også med at reducere overskydende olier.

 

XANTHAN GUMM: En naturligt afledt stivelse, der består af bundne sukkermolekyler, der fermenteres og tørres til et pulver. Xanthangummi fungerer som en stabilisator ved at holde olierne adskilt, et naturligt konserveringsmiddel, der forbedrer den samlede ydelse og sikkerhed.

 

YLANG YLANG: Cananga Odonata er et tropisk træ, der er hjemmehørende i Indonesien, Malaysia og Filippinerne. Ylang Ylang har mange terapeutiske fordele, lige fra dets anvendelse som beroligende og antidepressivt middel til antiseptisk. Det kan også bruges som et naturligt konditioneringsmiddel og har store reparationsevner for beskadiget hår.

 

ZEA MAYS (CORN) STARCH: Vidunderlige absorptionskapaciteter, især for overskydende olie fra hovedbunden. Vi bruger ikke-GMO zea mays stivelse i vores produkter.

Empty content. Please select category to preview