Innersense økologisk shampoo & balsam til din hårtype

SÅDAN VASKER & PLEJER DU DIT HÅR I HENHOLD TIL DIT HÅR-O-SKOP:

 

Ganske ligesom dig selv, så har dit hår også en personlighed, der er helt dets eget. Og forholdet til dit hår bør være helligt. Håret fortæller dig nemlig hvad det har brug for, så du skal huske at lytte efter. Du vil hurtigt mærke hvad det godt kan lide, og hvad det slet ikke bryder sig om.

Lad os se nærmere på, hvordan dit personlige hår-o-skop ser ud.

 

HVAD ER DIT HÅR-O-SKOP?

Ligesom dig har dit hår sin helt egen personlighed. Forholdet til dit hår er helligt; det vil fortælle dig alt hvad det har brug for, hvis du bare lytter nøje. Det vil fortælle dig, hvad det kræver, hvad det er træt af, og hvad det slet ikke ønsker. Lad os finde ud af hvilke Innersense Organic Beauty Hairbath & Conditioner der passer til dit hår-o-skop:

 

JEG HAR DET FINT

HVAD DIT HÅR SIGER: Jeg ligger til den finere side og klarer mig ikke godt med ekstra vægt. Super fugtgivende shampoo og balsam får mig til at føle mig flad og tung. Jeg kræver stylingprodukter med vægtløs kontrol og så let og luftigt som muligt!

DIT HÅR-O-SKOP: Pure Harmony Hairbath & Pure Inspiration Conditioner giver dig mulighed for at være dig selv uden ekstra vægtbelastning. Da håret ikke er super tørt eller beskadiget, giver denne duo lige den rigtige mængde fugt med ingredienser som aloe vera, græskarkerner, sheasmør og kokosnøddeolier til rens og risklidolie og appelsinblomstolie for at give dig den bedste hårdag, hver dag.

SMUKT AFBALANCERET

HVAD DIT HÅR SIGER: Jeg ligger til den tørre side og er ikke fremmed for kemiske behandlinger, hårfarve og varme styling værktøjer. Med andre ord, jeg er lidt tørstigt og har brug for et vist boost af fugt. Jeg har brug for stylingprodukter, der fugter håret, mens jeg ser fantastisk ud! 

DIT HÅR-O-SKOP: Color Awakening Hairbath & Color Radiance Conditioner er som en ekstra slurk vand på en rigtig varm dag. Denne kraftfulde duo tilfører fugt og volumen uden at strippe dyrebar farve eller tynge hår ned, som allerede måtte være kompromitteret af varmeskader eller kemiske behandlinger.

Fremstillet med kokosnød og græskarkerner, sheasmør og blødgørende planter til rens. Risklidolie, aloe vera, avocado og solsikkeekstrakt til optimalt fugtet, let hår, der ikke får ophobninger af produktrester i hovedbunden.

SUPER STYRKE

HVAD DIT HÅR SIGER: Jeg er så tørstig, og jeg vil have mig selv tilbage! Mine mellemnavne er tør og grov, og jeg har et desperat behov for fugt for at reparere mit hår indefra og ud. Mine strå har en tekstur der gør dem tørre, bølget, krøllet og ustyrlige, og jeg har måske tidligere været en smule afhængig af kemiske behandlinger og varmestyling. Men ikke længere!”

DIT HÅR-O-SKOP: Hydrating Cream Hairbath & Hydrating Cream Conditioner er dine redninger. Denne duo, der er designet til at reparere hår indefra og ud med aloe vera, sheasmør, avocado-, Tamanu- og monoiolier, giver resultater, men nænsomme resultater!

 

Så snart du tilgiver dig selv tidligere fejl, kan du komme videre på din sunde hårrejse og få det hår du altid har drømt om!

Har du lyttet til, hvad dit hår prøver at fortælle dig?

 

Herunder finder du Innersense shampoo og balsam - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview