Innersense - We believe in Clean. Pure. Beautiful

Bliv forelsket i dit hår igen med Innersense

De inspirerer og giver folket mulighed for at finde balance gennem deres daglige plejerutiner.

Ved at bevare planternes mange fordele, gennem bevidst og målrettet brug af kemi, forbinder Innersense Organic Beauty os med den helende kraft fra den naturlige verden omkring os.

 

Designet af moder natur – Inspireret af kærlighed

 

Naturen er i centrum for Innersense Organic Beauty. De mener, at når man vælger ren, ædel og naturlig hårpleje, så vælger man også klogt og kan lettere og mere enkelt skabe en kærlighedshistorie mellem menneske og hår.

Deres produkter er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser, som håret vil elske. Eksklusive sammensætninger, der leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse, som kun Moder Natur kan give.

Clean. Pure. Beautiful.

Det er ikke bare det de gør, det er hvem de er. Innersense Organic Beauty er en kærlighedshistorie, der startede mellem to erfarne branchefolk, der mødtes og delte deres passion for hårpleje, skønhedsprodukter og livet.

Dette er deres historie.

Deres drøm har hele tiden været at skabe noget større end dem selv. Større end Joannes karriere som stylist og kunstner; større end Gregs årelange karriere indenfor “big beauty”, hvor hans passion for produktudvikling og ingredienser blev født.

Deres erfaring med konventionelle skønhedsprodukter, bag facaden var med andre ord de frø, der skulle danne grundlaget for virksomhedens vækst.

Personligt, professionelt og følelsesmæssigt.

Livets skole giver de største gaver. Denne kærlighedshistorie er også en historie om familie. Deres brand opstod nemlig via deres familie. Morgan, deres førstefødte datter, var 22 måneder gammel, da hun blev diagnosticeret med en sjælden genetisk lidelse, Williams Syndrome.

Som unge forældre kæmpede de med ikke altid at vide, hvad de skulle gøre, eller hvor de skulle lede efter svar. De følte sig magtesløse og bange. De ønskede selvsagt at opdrage deres datter i et sundt, ansvarligt og kærligt miljø, men på de mørkeste dage med usikkerhed, kæmpede de for at finde alt dette i dem selv.

Det var et enkelt råd fra deres åndelige rådgiver de holdt mest fast ved. Hans ord førte dem i sidste ende ud af mørket: ”Stol på din indre sans.” (Trust your inner sense).

''Vi kæmper alle med at finde vores egne veje, men når vi tackler vores udfordringer og ser dem som sten på vejen gennem livets skole, når vi accepterer dem og når vi stoler på den indre visdom, så finder vi vej til et liv fyldt med gaver, der rækker langt udover fantasien.''

Denne oplevelse blev en katalysator for dem, og de satte sig for at skabe et liv, der tager udgangspunkt i mindfulness og det at have et overordnet formål med livet. Via deres rolle indenfor skønhedsindustrien deler de nu de erfaringer, som de har lært, med resten af verden.

Innersense Organic Beauty er et firma dedikeret til renhed, ro i sindet og en daglig rutine med selvpleje. Deres mission er at styrke, informere og inspirere til skønhed og velvære og hjælpe deres kunder med at træffe sundere, renere valg, der er i overensstemmelse med deres personlige værdier.

Morgans fødsel, og sidenhen hendes bror, Max, to år senere, var velsignelser på så mange måder:

''De var det sollys, som vores frø havde brug for, for at trives.

Et budskab fra universet:

''Det er tid til at geare ned og leve så enkelt, sundt og rent som muligt.''

 

Et økologisk beautybrand kommer til verden

 

Deres engagement for en renere, sundere livsstil for deres familie, opstod parallelt med en voksende tendens i den hårplejeindustri, som de elsker: Non-toxic skønhed. De fordybede sig i studier af grøn kemi og søgte svar på, hvorfor så mange af vores branchefaglige kolleger blev diagnosticeret med kroniske sygdomme i forhold til folk i andre brancher.

En ny livsrejse begyndte. Making clean, Pure, Beautiful, Hair happen

Ved at gå fra “big beauty” til den lille “hands on” fremstilling af deres egne, rene produkter… ved bæredygtigt indkøb og omhyggelig behandling af de reneste ingredienser… ved at hjælpe med at uddanne skønheds- og wellness-fagfolk og forbrugere i de skjulte toksiner i konventionelle hårplejeprodukter… begyndte Innersense Organic Beauty sin målrettede rejse.

 

Rene ingredienser er kun så gode, som måden de forarbejdes på

Deres utrættelige fokus på det rene og smukke afspejles i hvert eneste aspekt af hvert eneste produkt. De er alle fremstillet med klare mål indenfor renhed, råvarefremskaffelse, høstvilkår og forarbejdning. Og lige så vigtigt som indholdet i deres produkter, så er det også relevant hvad de udelader. Hvad vi IKKE kommer i.

Mange konventionelle produkter indeholder silikoner, harpiks, plast og andre syntetiske stoffer, der giver produktet en mere lækker og flydende fornemmelse, eller mere optimal konsistens. De giver en illusion af fugt og glans, men med tiden er det nøjagtig de ingredienser, der hober sig op i hovedbunden og skaber kedeligt, tørt og fladt hår.

Her er hvad du kan regne med i Innersense Organic Beauty sammensætningerne:

 • Bæredygtigt dyrkede
 • Økologiske ingredienser hentet direkte fra naturen
 • Høstet nænsomt og etisk fra betroede landbrug
 • Designet med gennemtænkt kemi og uden syntetiske tilsætningsstoffer, for at bevare renheden

Deres produkter er sammensat helt uden:

 • Phthalater
 • Ethoxylater
 • Sulfater
 • Silikoner
 • 1,4 dioxan
 • Parabener
 • Petrokemiske forbindelser
 • Propylen og butylenglycol
 • PEG
 • MEA
 • TEA
 • MIA
 • EDTA
 • Kunstige farvestoffer eller syntetiske duftstoffer.
 • GMO

Høje koncentrationer af de vigtigste ingredienser betyder mindre vand. De er  glutenfri og aldrig testet på dyr.

De er taknemmelige for at have en jævn arbejds,- & livs balance. De finder en ægte glæde ved at have et helende, kærligt miljø, både hjemme og inden for deres globale brand community.

Joanne forbinder sine stylingtalenter med sin interesse for naturlig healing. Greg er deres målrettede og ansvarlige kemiker, en ekspert inden for grønne og rene produktsammensætninger, med en lidenskab for at uddanne fagfolk indenfor skønhed og velvære.

Greg så tidligt sammenhængen mellem toksinerne i konventionelle skønhedsprodukter og det alarmerende antal helbredsproblemer i branchen. Dette blev hans inspiration til at udvikle nye produkter, og det blev nærmest en besættelse efter fødslen af hans første barn, Morgan. Greg er, som ingrediensguru hos dem, en førende kraft i rejsen mod den rene skønhed, der skubber grænserne for grøn og gennemtænkt kemi med bæredygtigt fremskaffede og omhyggeligt forarbejdede ingredienser.

Gennem to årtier i branchen er Joanne blevet Innersense Organic Beautys sjæl. Den åndelige forbindelse mellem deres rene, ædle og smukke produkter og så de stylister og forbrugere, der stoler fuldt ud på dem. En lidenskabelig fortaler for personlig pleje og omsorg og den grønne bevægelse. Joanne er spydspids for deres wellness initiativer, hun tager sig af kontakten med stylisterne – og inspirerer deres forbrugere til at finde indre ro og balance til krop og sjæl.

Joanne er også deres in-house hårguru og hjernen bag produkternes anvendelsesmuligheder.

Morgan og Max er Innersense helt ind til benet: Familie, kærlighed, accept og troen på, at deres indre glød er det mest positive de har. Morgan, inspirationen bag deres Quiet Calm Curl Control, elsker at rejse og hun elsker alt hvad der har med Disneyland at gøre. Hun er fanatisk omkring Broadway musicals, og hun er med i mange af deres Instagram-videoer, hvor hun med glæde lærer fra sig og taler for selvtillid, kærlighed, sjov og latter.

På trods af at han er den yngste af de to søskende, så er Max’ kærlighed til sin søster dyb og instinktiv. Det samme er hans kærlighed til baseball (han kunne tale med som en 40-årig allerede da han var 2!). Max studerer marketing og økonomi og formår også at få et ord eller to indført ved bordet, når de mødes i denne familie af store, dristige personligheder.

 

 

Herunder finder du et lille udpluk af Innersense produkter - klik på produktet for at læse mere og find lige det Innersense produkt du drømmer om ved at søge efter Innersense:

Empty content. Please select category to preview