Kender du Nordic Superfood?

Multifunktionelle sundheds- og skønhedsprodukter med en dokumenteret effekt fra de nordiske lande.

 

 

Nordic Superfood fra Myrberg består af bær og grønne pulverblandinger, kollagen, rå juice og teprodukter fra den vilde, nordiske natur. Helt fri for sukker og andre unødvendige tilsætningsstoffer og fås i både pulver og flydende form. 

Bær og planter fra Norden har ekstremt meget højere niveauer af antioxidanter og vitaminer end det tilsvarende i resten af ​​verden, så med Nordic Superfoods produkter får du vitaminer, fibre og mineraler på en enkel og sund måde.

Linda Myrberg er grundlæggeren bag Nordic Superfood. Hun er akupunktør og holistisk spa-ekspert og har over 25 års erfaring og bred ekspertise inden for sundhed, påvirket af både vestlig og østlig lære. Lindas vision er at inspirere et liv fyldt med sundhed og velvære set fra et holistisk perspektiv.

”Mit mål er at vise, hvilke effekter nærende mad, naturlig skønhedspleje, sauna, træning og de rigtige tanker kan give din krop og sjæl. Mine produkter er udviklet for at gøre det lettere for dig at opnå skønhed, vitalitet, energi og bæredygtig sundhed på en nem måde! ”- Linda Myrberg

 

Herunder ser du nogle af de produkter fra Nordic Superfood - klik på produktet for at læse mere: 

Empty content. Please select category to preview