Kender du til Oway?

I dette blogindlæg vil jeg præsentere dig for Oway - der ikke bare er et produkt, men for mange også en hel livstil - jeg håber du vil nyde artiklen! 

 

 

Oway's Manifest

Oway betyder dyrkning af zero mile planter, blomster og medicinske og aromatiske buske på deres ORTOFFICINA ejendom i Bolognas bakker. Det betyder at vælge den biodynamiske metode - den sundeste og reneste, som ikke kræver brug af kemikalier for at opnå rene, ultra effektive æteriske olier, hydrolater og ekstrakter, der bliver aktive ingredienser i Oway produkterne.

Oway emballerer deres produkter, der er rige på naturlige ingredienser, kun i glas og aluminium, dyrebare, beskyttende og fuldstændigt genanvendelige materialer. Det betyder at eliminere unødvendig og overflødig emballage og fremstille de nødvendige værktøjer udelukkende i miljømæssigt bæredygtigt papir, træ, metal, bomuld: naturlige materialer, der formidler autentiske fornemmelser. Det betyder at bruge vedvarende energi til deres forretningsprocesser for at reducere det miljømæssige fodaftryk.

Oway skaber koncentrerede produkter, der er rige på aktive ingredienser, så de i salonen og derhjemme bruges i de rigtige mængder og dermed undgår spild. 

Det er en måde at tænke på,  livsstil, et bevidst valg. Det lægger pleje, samvittighed og opmærksomhed i ethvert valg og handling og skaber kvalitetsprodukter, der respekterer miljø og mennesker. 

 

 

Biodynamiske Ingredienser 

De mener, at brug af rene, naturlige ingredienser i vores produkter er nøglen til en sundere krop og en bedre livskvalitet. Derfor dyrker de ingredienserne til deres æteriske olier på Ortofficina, deres biodynamiske gård, der dækker over 50.000 kvm i bakkerne i Bologna.

Den biodynamiske metode er den fineste og reneste dyrkningstype, fri for pesticider, herbicider, insekticider og syntetiske gødninger, der anvendes i konventionelt landbrug. Det giver mulighed for at opnå de mest koncentrerede og effektive aktive ingredienser i forhold til økosystemet. 

De bruger derefter dampdestillation til at ekstrahere essentielle olier og hydrolater fra deres organiske ingredienser uden brug af syntetiske opløsningsmidler. 

Hydrolater er produktet af destillation af aromatiske planter; aktiv vand gennemsyret med de vandopløselige ekstrakter af planterne, rig på egenskaber.

 

 

 

Miljømæssig bæredygtighed

På Organic Way (Oway) respekterer de miljøet på en konkret, håndgribelig måde. De hjælper med at reducere forurening forårsaget af plast ved kun at bruge 100% uendeligt genanvendelige glas- og aluminiumbeholdere til alle Oway produkter (ikke spild men ressourcer!).

85% glas: Glas er 100% rent, uendeligt genanvendeligt, frigiver ikke giftige stoffer eller indeholder de kemiske ingredienser, der findes i andre emballagematerialer og bevarer integriteten af ​​deres botaniske formler. Oway etiketter er lavet af økologisk papir, ikke plastik, og behøver ikke fjernes, når produktet er færdigt.

15% Aluminium: Genbrug af aluminium bruger en mængde energi, der svarer til kun 5% af den, der bruges til sin produktion fra bunden. Genbrugt aluminium, der er af samme kvalitet som originalen, bruges i byggeri, mekanik og husholdningsprodukter samt i emballagesektoren.

0% Overpakning:  For at minimere deres indvirkning på miljøet valgte de kun at bruge den mindste mængde emballage (alt genbrugt, genanvendeligt eller miljøcertificeret). Af denne grund er deres aluminiums rør og deres glasflasker og krukker ikke pakket i emballage og ellers kommer de i genanvendelige birkettræs æsker eller papir, der er genvundet fra landbrugsaffald.

 

 

Fair Trade Netværk

De ingredienser, som de ikke kan dyrke på deres biodynamiske gård, køber de via et samarbejde med internationale netværker for køb af handel. Fair trade indkøb garanterer producenterne et rimeligt afkast og værdige arbejdsforhold, hvilket eliminerer spekulativ formidling og støtter selvudviklingsprojekter.

Producentorganisationerne bruger ikke børnearbejde og har en stærk tilstedeværelse af kvinder i deltagelses- og beslutningsprocesser, hvilket garanterer øgede indkomster til familier. Miljøbeskyttelsen er garanteret i alle produktionsfaser, og gårdene respekterer lokale afgrøder og biodiversitet.

 

 

Grøn Kemi

Udviklingen inden for grøn kemi viser, at det er muligt at opnå fremragende produkter uden at bruge aggressive og giftige kemiske stoffer ved hjælp af formler, der forbedrer hår, hovedbund og hud struktur fra en behandling til den næste.

Ekstremt rene olier, smør, vegetabilske blødgøringsmidler, phyto-proteiner, mineraler og salte er nøglen til effektiviteten ved Oway produkter. Naturligt afledte boostere giver dit hår og hud varig glans, beskyttelse og sundhed.

 

 

Organisk Livsstil

Hos Oway forfølger de et mål: at fremme en sund og positiv livsstil, som de gerne kalder den ORGANISKE LIVSMÅDE

The Organic Way of Life begynder hos virksomheden selv - Oway. Med brugen af ​​vedvarende energi og elbiler, genbrug af materialer, øko-bæredygtige møbler, yogalektioner og zero mile økologisk shopping for medarbejderne. 

Det passerer gennem saloner, som mere og mere vælger at differentiere sig gennem naturlige produkter og behandlinger af høj kvalitet, der bringer trivsel til mennesker.

De sigter mod at inspirere alle dem, der vælger en autentisk, gennemsigtig livsstil med opmærksomhed på detaljer og respekt for miljøet: ''Owayans''. 

Owayans er et internationalt samfund af entusiaster med hensyn til de temaer, der roterer omkring deres dydige cirkel og deres værdier - biodynamik og organisk, fair trade handel, økologi & pleje for planeten, ren kemi, mode og design, holistisk skønhed, sundhed og ægte velvære.

Oway har udviklet en verden af ​​tilhængere, der spreder værdier, der går ud over kosmetik på tværs af alle kontinenter: en øget, personligt fortolket kreativitet, der udvides af både fagfolk og af dem, der oplever produkterne i deres daglige liv.

 

Oway er uden:

  • Ingen SLS & SLES
  • Ingen Parabener
  • Ingen Vaseline
  • Ingen PEG, PG & BBG
  • Ingen EDTA
  • Ingen Syntetisk duft
  • Ingen Kunstige farvestoffer
  • Ingen GMO

 

 

Herunder ser du et par produkter fra Oway serien, hvis du går søger på Oway eller klikker på brands og vælger Oway, kommer alle deres produkter frem - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview