Kokosolie

HVORFOR JEG ELSKER DET:

 

Stillehavsnationerne og store dele af Asien har igennem årtusinder været afhængige af kokospalmen: Kokosnødden blev brugt til mad, blomsterne til safter og bladene til vævning af kurve. Og selvfølgelig blev olien, der blev udvundet af mælken fra modne kokosnødder, brugt som eliksir til hud og hår.

Øboere havde simpelthen bare fat i noget rigtigt og i dag er kokosolie mere populært end nogensinde før. Her er grunden til hvorfor jeg er vild med kokosolie.

Kokosolie er fyldt med fedtsyrer, hvilket gør det til den allerbedste, naturlige blødgører man overhovedet kan få. Det virker indefra og ud, da disse syrer binder sig til proteinet i dit hår og beskytter rødder og strå mod brud, forsegler fugt og beskytter mod fremtidig skade.

Da kokosolie trænger helt igennem hårets ydre lag og beskytter indefra, betyder det mere intakte hår, at det fremstår mere fyldigt og også føles sådan. Superolien modvirker også at håret ser slidt ud.

Kokosolie er spækket med antioxidanter, næringsstoffer og essentielle vitaminer, som alle forbedrer hårets blødhed og glans. E-vitamin nærer huden, fremmer hårvækst og tilskynder til en sund hovedbund og et glansfuldt hår.

Vidste du, at kokosolie modvirker skæl, forhindrer brud og spaltede spidser og bremser hårtab?

Da vores hår består af protein, som største del af hårets byggesten, så medfører proteintab, at man får et svagt og usundt hår. Kokosolie reducerer altså dette tab. Så derfor er kokosolie et vigtigt element i kampen for at gøre dit hår stærkt, skinnende og sundt!

 

Herunder finder du et udpluk af nogle af de produkter som indeholder kokosolie: 

Empty content. Please select category to preview