Nyt fra Italien - Roverhair®

ITALIENSK LIDENSKAB OG ENGAGEMENT

 

 

Roverhair® producerer og distribuerer professionelle hårprodukter til hele verden

Det blev grundlagt i 1975 af Vincenzo Prestia som en lille familie virksomhed, og til nu som et internationalt brand, distribueret og kendt over hele verden uden at miste det menneskelige og direkte forhold til sit kernen i deres essens.

Hos Roverhair® er hvert produkt født af en fælles intuition og er udviklet med håndværksånd ved hjælp af den mest avancerede kosmetiske know-how og teknologi.

Takket være deres tillidsforhold og loyalitet mellem deres firma, deres partnere og deres kunder fortsætter de med at udføre deres mission: at lade folk udtrykke sig gennem deres eget udseende med kreativitet og personlighed.

Ligesom sit logo, der er repræsenteret af en sommerfugl, symbol på transformation, forandring og evolution, forbedrer Roverhair® fortsat sin identitet og har i de sidste år gennemgået en grundig revision af forretningsmodellen for at skabe en positiv indvirkning på mennesker og miljø.

Takket være brugen af ​​ingredienser af vegetabilsk / organisk oprindelse i dets formler besluttede Roverhair® at tilbyde en bæredygtig skønhed uden at påvirke funktionerne i sine produkter.

 

Herunder ser du et lille udpluk af Roverhair® produkter, du kan også søge på Roverhair® eller vælge det under brands og så kommer alle produkterne fra Roverhair® frem - klik på produktet for at læse mere: 

Empty content. Please select category to preview