Olaplex - bedre sammen!

Bedre sammen!

 

Med lanceringen af ​​den nye nr. 0 har mange af jer spurgt om fordelene ved at bruge nr. 0 og nr. 3 separat & sammen.

Spørgsmål som: "Fungerer nr. 3 stadig uden brug af nr. 0?", "Kan jeg bruge nr. 0 alene til en hurtig behandling?"

Det enkle svar er ja! Du kan bruge nr. 0 og nr. 3 separat. Grunden til at nr. 0 er blevet lavet, er at forstærke fordelene ved nr. 3.

Det er en hjemmeversion af salonens stand alone behandling. Selvom no.0 & no.3 står alene, er de bedre sammen. Tænk på ikoniske duoer som, jordnøddesmør og syltetøj, Batman & Robin; hver af dem er gode alene, men sammen er de meget bedre.

Jeg kan lide at tænke på nr. 0 og nr. 3 som det perfekte makkerpar.

Jeg er sikker på, du kan bruge dem alene, men vil de bekæmpe og reparere brud bedre sammen? - Absolut. No.0 er et værktøj til at maksimere din No.3 Hair Perfector. Som en primer aktiverer den genopbygning af bånd med sit hjemmekoncentrat af OLAPLEXs patenterede formel, der anvendes i saloner.

Nr. 3 er en favorit over hele kloden med tilhængere fra salonklienter og skønhedsguruer til berømtheder som Kim Kardashian.

Så hvordan nøjagtigt maksimerer No.0 fordelene ved at bruge No.3? Som jeg nævnte tidligere, er nr. 0 en primer og den hjemmeversion af no.1 som er et professionelt produkt til behandling i salonen.

Det indeholder en intens mængde OLAPLEX-koncentrat og er formuleret til ikke-professionelle for at intensivere deres nr. 3-behandlinger.

Brug af dette alene aktiverer opbygningen på et højeste niveau. No.0 er helt flydende og tørrer ud og efterlader produktet at deaktiveret, hvis ikke no. 3 kommer ovenpå. Så ved at lægge nr. 3 oven på, kan det forblive fugtigt og genopbygge hårets bånd i længere tid. Det stopper først med at virke når det er tørret ind – så pak det gerne ind i en pose og et håndklæde og gå med det så længe som muligt, for den største effekt.

 

Herunder finder du både Olaplex no.0 & no.3 - klik og læse mere om produkterne:

Empty content. Please select category to preview