Olivenolie

OLIVENOLIE - VEJEN TIL SMUKT HÅR

 

Olivenolie bliver ofte kaldt for "flydende guld", og det siges, at Athena, visdommens gudinde, gav Athen olivenolie som en gave. Dette er passende, da denne nærende fedtsyre-rige olie er en sand gave til håret.

Fyldt med stoffer, der er gode for dig, som oliesyre, linolsyre, palilsyre, stearinsyre, linolesyre, polyphenoler og squalen, er vi enige i fortolkning af denne smukke guldeliksir. Her er, hvorfor jeg elsker det som en vigtig ingrediens i produkter:

Rig på omega og olivenolie fugter håret og fremmer vækst, hvilket gør det ideelt til beskadiget hår, der har brug for reparation. Ligesom mange olier, vil olivenolie bremse tabet af fugt fra håret, så totterne forbliver gennemfugtede og sunde.

Dette giver også den fordel, at det kan reducere skader: ved at begrænse absorptionen af vand, er håret mindre tilbøjeligt til at opleve fatigue (træthed) og spaltede spidser. Fedtsyrer og E-vitamin hjælper med at bekæmpe skæl og irritation samt tilføje beskyttelse mod miljømæssige toksiner!

Stearinsyre blødgør og beskytter håret mod skader uden at fjerne glans eller tilføje vægt – det er en ekstra bonus for tørre og beskadigede lokker.

 

Herunder finder du produkter som indeholde olivenolie - klik på produktet for at læse mere: 

Empty content. Please select category to preview