Pink Himalayasalt

Et gammelt mineral til moderne tekstur

 

Jeg elsker dens smukke koralfarvetone. Jeg elsker smagen. Jeg stoler på det når det skal bruges i mad. Man kan lave lamper ud af det, spa-vægge med det og jeg har det i en kværn nær mit komfur.

Pink Himalaya Salt har snesevis af moderne anvendelser, men selve mineralet anslås at være hundreder af millioner år gamle.

 

Her er hvorfor jeg elsker det som en vigtig ingrediens

 

Pink Himalayasalt udvindes, bearbejdes ikke som almindeligt bordsalt, hvorfor det bevarer sine forskellige lyserøde nuancer. Det ekstraheres fra Moder Jord, fra det store saltområde i Himalaya. Det menes at være et af de sundeste salte og det reneste tilgængelige, fordi spormineraler ikke fjernes fra de smukke laksefarvede krystaller.

Disse mineraler er også det, der giver Pink Himalayasalt sin metalliske smag på tungen. Disse mineraler, som mangan, fosfor, kalium og jern er vigtige for vores kroppe. De balancerer væsker, hjælper os med at undgå dehydrering, hjælper fordøjelsen og tilføjer elektrolytter, som bedre forbedrer hjerne- og muskelfunktion.

Som en ingrediens i hårpleje tilføjer Pink Himalayasalt struktur til håret, hvilket gør det til en vigtig ingrediens til tekstursprays.

 

Herunder finder du de produkter som indeholder Pink Himalayasalt - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview