Rene ingredienser er kun så gode, som måden de forarbejdes på

I min verden er det utrolig vigtigt at se på hvordan er ingredienserne forarbejdet inden de havner i vores produkter. Mit utrættelige fokus på det rene produkt afspejles i hvert eneste aspekt af hvert eneste produkt.

 

Personligt går jeg op i at mine egne produkter er fremstillet med klare mål indenfor renhed, råvarefremskaffelse, høstvilkår og forarbejdning. Og lige så vigtigt som indholdet i produkterne, så er det også relevant hvad vi udelader. Hvad jeg IKKE vil have i.

Mange konventionelle produkter indeholder silikoner, harpiks, plast og andre syntetiske stoffer, der giver produktet en mere lækker og flydende fornemmelse, eller mere optimal konsistens. De giver en illusion af fugt og glans, men med tiden er det nøjagtig de ingredienser, der hober sig op i håret og hovedbunden og skaber kedeligt, tørt og fladt hår.

Nogle af mine favorit produkter er dem som er bæredygtigt dyrkede, økologiske ingredienser hentet direkte fra naturen. Høstet nænsomt og etisk fra betroede landbrug. Designet med gennemtænkt kemi og uden syntetiske tilsætningsstoffer, for at bevare renheden.

De produkter jeg selv bruger er sammensat helt uden phthalater, ethoxylater, sulfater, silikoner, 1,4 dioxan, parabener, petrokemiske forbindelser, propylen og butylenglycol, PEG, MEA, TEA, MIA, EDTA kunstige farvestoffer eller syntetiske duftstoffer.

Derudover indeholder de høje koncentrationer af de vigtigste ingredienser og det betyder mindre vand i produkterne også.

Så kan jeg godt lide at de er Glutenfri, og jeg har aldrig nogen produkter som er testet på dyr og indeholder GMO.

Du kan også altid kigge på de sikkerhedsstandarder produkterne har, at de overholder alle gældende lovgivninger & er EU-certificerede.

Den Europæiske Union opretholder strenge sikkerhedsstandarder for kosmetik og personlige plejeprodukter.

Allergener er naturligt forekommende forbindelser fra naturlige olier. Selv om denne mærkning kun er påkrævet i EU på nuværende tidspunkt

Allergener er ved nogle firmaer/brands/mærker angivet på etiketten med et † -symbol efter ingrediensens navn. Dette symbol indikerer, at denne ingrediens er en naturlig bestanddel af essentielle olier.

 

Herunder finder du nogle af de lækre produkter som jeg er vild med - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview