Risklidolie

DE UNGDOMMELIGE FORDELE VED RISKLIDOLIE

 

I vores evige søgen efter de perfekte ingredienser, kommer vi ikke uden om risklidoliens mange fordele for hårbund og hud. Det er en naturlig ingrediens, rig på vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter og en velbevaret hemmelighed til bevarelse af skønhed blandt asiatiske og japanske kvinder, der anvender olien i forbindelse med deres daglige skønhedsrutiner.

Næsten alle hudplejeprodukter hævder i dag at være fyldt med antioxidanter. Men mange cremer er ofte fyldt med kemikalier og konserveringsmidler, som er skadelige for hud, hår og den generelle sundhed. Jeg holder meget af risklidolie, fordi den er 100% naturlig. Det betyder, at den er fri for unødvendige ingredienser, der kan være skadelige for vores krop.

Da risklidolie er rig på E-vitamin og snesevis af fedtsyrer, har den en forbløffende evne til at trænge dybere ind i huden & håret, nære den indefra og giver et fløjlsagtigt resultat, hvilket er vigtigt for at opretholde en sund hovedbund. Olien har tillige fugtgivende og blødgørende egenskaber og beskytter samtidig huden mod miljøskader.

Risklidolie kan give et ungdommeligt boost til kedeligt og livløst hår, styrke og pleje rødderne og gøre håret tykkere og mere håndterbart.

 

Herunder finder du et udvalg af produkter som indeholder risklidolie - klik på produktet og læse mere:

Empty content. Please select category to preview