Sådan får du sundt hår med Olaplex

HVAD GØR OLAPLEX
Når Olaplex kommes i håret, sammen linkes hårets vigtigste bindinger, og det gør at håret bliver stærkere og sundere. Man kan sammenligne dette med et edderkoppespind, et multi-wire netværk er meget stærkere end et enkeltledende netværk. Olaplex hjælper håret med at skabe flere “tråde”.

Olaplex flytter grænserne for hvad der er muligt at gøre med et hår uden at skade hårets kvalitet. Olaplex er et fantastisk værktøj til frisøren, men der er stadig begrænsninger på, hvad man kan udsætte, et hår for. Frisøren er ekspert i dette og er den der kan foretage en individuel vurdering af, hvad der er muligt med hensyn til store farveændringer.

HVORFOR OLAPLEX?
Hårstrået består af 80% af et protein kaldet keratin. Det er keratinet, der gør håret elastisk og modstandsdygtigt for udefrakommende belastninger. Når håret er fuldt udviklet og begynder at vokse fra hovedbunden, er der intet, vi kan forbedre, vi kan kun forhindre skade og slitage. Hver gang du udsætter håret for en kemisk proces, mister håret noget af dets Keratin.

Svovlbroerne deles, og nogle af dem finder ikke tilbage til deres oprindelige tilstand, men bliver aggressive og begynder at spise keratinet i håret. Disse broer deles hver eneste dag, for eksempel når du styler dit hår med varmeværktøjer, udsætter håret for sol, ja selv når du børster dit hår. Hver dag forsvinder en lille del keratin fra dit hår. Svovlbroerne er hårets skelet.

Når svovlbroerne ikke er sammenkoblet, bliver håret ustabilt og skrøbeligt. Du kan se keratinet som hårets muskelmasse. Til sidst er der så lidt keratin tilbage, at håret kollapser og falder af. Det naturlige protein, der er skabt i håret, er unikt. Det har været forsøgt at producere lignende substanser, og det kender vi ved f.eks. Proteinbehandlinger eller ”styrkende kursystemer”. Men dette er midlertidige løsninger, som du vasker ud af håret igen.

GØR DU NOGEN AF DE HER TING?
Føntørre, frisere, styler du dit hår med glattejern? Farver eller får du anden kemisk behandling af dit hår? Har du et skællag der er svækket. Det gør håret porøst, og et porøst hårstrå holder ikke på de ting vi kommer ind idet, som eksempelvis pigmenter (farve) og alle former for kursystemer. Ved at opretholde hårets indre styrke hjælper Olaplex også skællaget til at forblive stærkt og holder derfor langt bedre på de ting vi tilfører hårstrået.

SÅ HVAD KAN OLAPLEX GØRE FOR DIG?
Ved at bruge Olaplex i alle kemiske behandlinger, også selvom det “bare” er en bundfarve, vil Olaplex beskytte dit hår og forhindre at det værdifulde naturlige keratin forsvinder. Håret vil have længere levetid. Du vil kunne foretage de ønskede ændringer på hårstrået uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​dit hår.

For at styrke dit hår og bevare din styrke anbefaler vi at bruge nr. 3 derhjemme en gang om ugen. Dette magiske produkt forbinder også de svovlbroer, der opdeles i håret hver eneste dag, når du udsætter det for føntørring, glattejern, udfrisering og solskin. Så du sørger for at dit hår har det på den bedst mulige måde, ved at vælge Olaplex i alle dine kemiske behandlinger. Det giver de bedste forudsætninger for at dit hår får et langt og sundt hår liv!

 

Her er Olaplex lækre produkter - klik på produktet for at læser mere:

Empty content. Please select category to preview