Sådan plejer du dit vinterhår

Vinteren er her!

 

Koldt vejr og brugen af ​​indendørs opvarmning stiger, denne sæson vil ofte skabe tørt, skørt hår. Især dem med fint hår og effekterne af vinteren kan komme ved føntørring og i sidste ende brud.

Indendørs varme i vintermånederne kan faktisk være mere skadelig end den varme sommersol. For at afbøde hårets hårde vinterforhold tilbyder jeg, fem proaktive tip til at holde dit hår sundt og konditioneret.

Som frisør selv har jeg erfaring og førstehåndskendskab til optimale ingredienser, der hjælper dig med at bekæmpe effekten af ​​vinteren.

Her er fem enkle tip, som jeg tilbyder for at holde dit hår sundt denne vinter:

1 Brug produkter, der er rige på blødgørende olier: Hårplejeprodukter, der er rige på blødgørende olier, bringer naturlig fugt og hår i håret. Alles hår kan drage fordel af produkter som også indeholder aloe vera og eukalyptus, og det efterlader håret smidigt og skinnende.

2 Opdag sheasmør og appelsinolie til krøllet hår: Produkter der kan prale af både sheasmør og appelsinolie vil omdanne ethvert hoved af tørre låse til en have med skønhed.

3 Kontroller hovedbunden: Husk at tjekke din hovedbund, da vinteren kan forårsage tør hud og/eller skæl. Brug produkter som er rige på en blanding af Tamanu-, jojoba- og noroliolier sammen med beroligende lavendel til en fabelagtig hovedbundsmassage. Det kan også påføres ud over håret lige før et føntørring.

4 Drik mere vand: Det lyder simpelt, men sandt, man skal forblive hydreret, især når det er koldt og tørt udenfor. Ved at drikke rigeligt med vand vil din hud blive fyldig og smidig, og dine hårsække vil igen blive næret godt. Jeg kan godt lide at tænke på vand som naturens bedste skønhedseliksir.

5 Hold dig væk fra giftige produkter: Hårplejeprodukter, der indeholder silikoner, harpikser og plast, er ingredienser, der kun belægger håret. Over tid øger de tørhed og brud på håret.

 

Herunder har jeg fundet et udvalg af nogle af de lækre produkter, som det vil elske - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview