Sheasmør

MODER NATURS BLØDGØRENDE BALSAM

 

Sheasmør, også kendt som "Moder Naturs balsam," en af mine favoritter. Denne faste, fedtende olie produceres af Shea-Karite-træet, som vokser i troperne i Øst- og Vestafrika samt regioner i Vest- og Centralasien.

Sheasmør er et kraftcenter - en fantastisk healer til hovedbund og hår med utallige helbredende, antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Her er grunden til, at jeg elsker det som en vigtig ingrediens i produkter.

Sheasmør fungerer som en enestående fugemasse til håret. Det indkapsler fugt, tæmmer krus og løse lokker, hvilket gør det til en kraftig termisk og miljømæssig beskytter.

Dets rige indhold af bioaktive triterpenestere giver masser af gavnlige effekter og forbedret UVB-beskyttelse. Dette vidunderlige smør er en af mine foretrukne ingredienser til udjævning og blødgøring af tørre, skøre og skrøbelige lokker.

Perfekt til naturligt at definere og intensivere krøller og bølger. Håret får en blød struktur og ultimativ krøllestøtte. Takket være sheasmør tilhører krus fortiden!

 

Herunder finder du et udvalg af produkter som indeholder Sheasmør - klik og læse mere: 

Empty content. Please select category to preview