Solsikkefrøolie

FANTASTISKE FORDELE VED SOLSIKKEFRØOLIE!

Jeg elsker det mægtige solsikkefrø. Vidste du, at det var de indfødte amerikanere, der først begyndte at anvende blomsten som en enkelthovedet plante med en række forskellige frøfarver?

Arkæologer mener, at solsikken muligvis er blevet brugt allerede før man begyndte at bruge og dyrke majs; allerede år 3000 f.Kr.

Indfødte amerikanere kendte de sundhedsmæssige fordele ved disse utrolige frø: De blev flækket og spist som snacks, malet til mel til brød, og blev blandet i forskellige måltider med grøntsager. Her er grunden til, at jeg personligt elsker solsikken som en vigtig ingrediens i produkter:

Planten er rig på vitaminer, som A, B, C og E samt mineraler som jern, kalium og calcium. Solsikkefrøolie er rig på essentielle næringsstoffer, antioxidanter og fedtsyrer. Det er alt sammen nødvendigt for sundt hår og hovedbund. Solsikkefrøolien er høj-oleisk, hvilket betyder, at den indeholder en overflod af oliesyre. Denne Omega 9-syre er også vigtig for en sund kost; Den stimulerer naturlig hårvækst og forhindrer tørt hår og hårtab.

Solsikkefrøolie er det perfekte naturlige blødgørende middel, der tilføjer fugt og glans uden at tynge håret ned, og det gør håret mere glat og skinnende, stærkere og sundere.

Empty content. Please select category to preview