Tamanu

DEN RIGE, HELBREDENDE KRAFT AF TAMANU OLIE

 

Tamanu olie er en tropisk, helbredende olie afledt af nødder i Ati træet i det sydlige Stillehav, specielt på Fiji. Det har været brugt i hundredvis af år til at klare nærmest alle hudproblemer (selv spedalskhed dengang!).

Det er en hemmelighed, der er blevet glemt, men fordelene ved Tamanu olie er langsomt ved at blive genopdaget, og olien er blevet populær på verdensplan. Med sit høje indhold af lipider, fedtsyrer og anti-inflammatoriske midler, har det en enorm antioxidant-aktivitet. Her er, hvorfor jeg elsker lige netop den her ingrediens i mine produkter.

Tamanu olie er frodig med antioxidant, anti-bakteriel, antimikrobielle og anti-inflammatoriske fordele. Olien er også analgetisk og tilbyder overlegne anti-kløe fordele, som gør den ideel til at reducere en tør, skællende hovedbund og endda reducere psoriasis symptomer.

Tamanu olie har en mild, behagelig aroma og giver en luksuriøs fornemmelse. Den absorberes let ind i huden og hovedbunden, hvilket efterlader den blød og glat. Evnen til at absorbere, er grunden til, at jeg elsker denne utrolige olie; den lindrer tør hud og hovedbund uden nogen fornemmelse af, at der er rester tilbage. Den forsvinder bogstaveligt talt ind i huden.

 

Herunder finder du de produkter som indeholder Tamanu - klik på produktet for at læse mere:

Empty content. Please select category to preview