3 tips til brug af tørshampoo

Tørshampoo er et af de vigtigste stylingprodukter, når du har langt hår.

 

Hvad kan man bruge en tørshampoo til? 

 1. Hurtig hårvask
  Du kender sikkert de morgener hvor du søvndrukken og gentagne gange trykker på snooze-knappen for lige, at ligge liiiiidt længere tid i sengen.
  De morgener, hvor hårvasken må udskydes, behøver du ikke døje og nøjes med fedtet hår. Med få tryk kan du nemlig spraye dig til en hurtig hårvask og dermed spare tid.
  Som var det tryllestøv, sørger den matterende tørshampoo for, at absorbere det naturlige fedt som din hovedbund danner, og du er dermed fri for det glinsende hår.

 

Du kan også bruge tørshampoo til, at forebygge fedtet hår.

Spray den i håret inden lokkerne når at blive fedtet - På den måde ligger hårproduktet klar til at suge fedtet, når det frigives fra hovedbunden.

Har du Pandehår oplever du måske, at de forreste lokker fedter hurtigt, og her kan en tørshampoo også vise sig at være din nye bedste ven. 

 

 1. Mere fylde til håret 
  Brug din tørshampoo hvis du fra naturens side er udstyret med fladt hår og ønsker mere fylde til frisuren.
  Tørshampoo kan løfte op i dine lokker og få dit hår til at se mere voluminøst ud.
  Løft en sektion hår op og spray tørshampoo ind på hårrødderne (på hver side)

 

 1. Hold til håropsætning 
  Prøv at spraye lidt tørshampoo i længderne, inden du styler dit hår i en opsætning.
  Tørshampoo bidrager med hold og struktur til lokkerne, så de matteres og derved ikke er glatte, og glider ud af dit håropsætning.

 

Step by step guide:

 

 1. Spray på afstand af hovedbunden
  Hold flasken i en afstand af 20-30 cm, inden du sprayer flaskens matterende tryllestøv ud over din hovedbund. På den måde sprayer du en større sky, der fordeler sig på håret og giver et bedre resultat, og du undgår, at produktet ikke lægger sig i store støvede plamager i din hovedbund.  

 2. Massere tørshampooen ind ved hårrødderne
  Sørg for, at massere tørshampoo ind i hårrødderne, som var det en almindelig shampoo. Tørshampoo lægger sig nemlig udenpå håret, så hvis ikke du masserer den ind – ja, så virker den ikke optimalt.

 3. Pas på med doseringen
  Ofte skal der ikke store mængder tørshampoo til, at redde en fedtet hovedbund og det er vigtigt, at du ikke bruger for meget. Anvend en lille mænge til, at starte med og lad det absorbere fedtet, inden du sprayer mere i.

 

Herunder finder du et udpluk af de lækreste tørshampoo på markedet - klik på produktet for at læse mere: 

Empty content. Please select category to preview