Troldhassel

DEN NATURLIGE OPSTRAMMER FOR EN SUND HOVEDBUND

 

Troldhassel er kendt som ”naturens opstrammer.” Den er ofte brugt som en astringent i hudpleje, der blødgør og toner. Den vinterblomstrende plante med gule blomster, er næsten som et lille vink fra Moder Natur om, at foråret og sund hud og hår, er lige om hjørnet. Derfor elsker jeg den som en vigtig ingrediens i produkter:

Troldhassel har længe været brugt medicinsk til hudproblemer, irritationer og eksem. Dens fordele for hår og hovedbund er mange: Den kan lindre kløende hovedbund, fjerne overskydende talg og dulme irritation i hårsækkene og således fremme ny vækst. Troldhassel er en ideel ingrediens, da den gør alt dette anstrengende arbejde uden at strippe håret for fugt.

Der findes flere sorter af troldhassel, og troldhassel høstes i de “sovende måneder” og ved økologisk og bæredygtig dyrkning, høstes den på en sådan måde, at hver busk kan vokse igen. Det betyder, at man hvert 7. til 10. år kan vende tilbage til den samme plante for at høste igen og dermed, beskytter og bevarer man Moder Natur, ligesom hun beskytter os!

 

Herunder finder du de produkter som indeholder Troldhassel - klik på produktet for at læse mere: 

Empty content. Please select category to preview