Vil du have en SMUK hud uden brug af hudplejeprodukter?

I generationer har kosmetologer og hudplejeeksperter verden over, arbejdet på den evige ungdom gennem forskellige ydre behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, kemiske peelinger, massage mm. – altså behandlinger på hudens overflade, for at opnå resultater såsom mere fugt, mindre hyperpigmentering og færre rynker.

Som en naturlig del af livets sundhed, er det blevet mere almindeligt for det almene menneske, at pleje sin hud. Både af hensyn til hudproblemer, men også som en daglig velvære/sanse oplevelse.

Som tidligere nævn, arbejdes der altid i hudens overflade – udefra og ind.

Men hvad hvis vi kunne arbejde indefra og ud?

Det er med stolthed at vi nu kan byde velkommen til Advanced Nutrition Programme, som er et Engelsk firma, der producerer de reneste kosttilskud og vitaminer i verden!

Mød Advanced Nutrition Programme

Advanced Nutrition Program ™ er et premium-sortiment af kosttilskud, der understøtter sund hud og hjælper med at forbedre din generelle velvære. Deres farmaceutiske og ernæringskonsulenter vælger kun ingredienser af højeste kvalitet, som din krop let kan absorbere, og deres fiskeolier screenes omhyggeligt for forurenende stoffer.

De har udviklet et samlet sortiment, der dækker hudpleje, sundhed, vitalitet og anti-aging samt områder med velvære, der omfatter vægttab, fødevareintolerance, fordøjelse, knogler og ledstøtte.

Sådan er de anderledes

Deres filosofi er mere end ord. Det er deres livsstil.

Hvis du starter indefra med at fremstille sunde hudceller, kan du opnå imponerende resultater, så ernæring og kosttilskud er vejen frem for sund hud.

Uanset hvilke fantastiske kvaliteter og magiske ingredienser der findes i hudplejeområder, mangler du en vigtig faktor i hudplejens effektivitet, hvis du kun behandler hud udefra. Advanced Nutrition Programme kan tilføje den vigtige succesfaktor.

Nøgleord:

Advanced Nutrition Programme er banebrydende med deres forskellige Skin Boxes med 28 dagsdoseringer. Med denne smarte løsning, skal du ikke selv købe vitaminerne hver for sig, de er doseret og du tager blot en enkelt boks dagligt, for at få dit tilskud – sættet kommer i 3 forskellige udgaver alt efter hvilke hudproblemer, du ønsker at arbejde på.

Kosttilskuddet kan og købes i forskellige størrelser med 20, 60, 120, eller 180 stk.

FAKTA OM KOSTTILSKUD

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud er defineret som tilskud, der ’har til formål at supplere en normal kost’, og som er ’koncentrerede kilder til næringsstoffer eller andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning’. Definitionen stammer fra EU’s direktiv om kosttilskud.

Udbuddet af kosttilskud på det danske marked er stort og spænder lige fra almindelige multivitamin og mineraltilskud, til præparater med enkelte vitaminer eller mineraler, f.eks. D-vitamin eller kalcium, fiskeolietilskud, samt tilskud med forskellige olier og planteudtræk.

Med de nye kosttilskud fra Advance Nutrition Programme er det muligt, at tage et kosttilskud der er målrettet dine hudproblemer, eller dit ønske om at have en sund krop. Selvom vitaminerne er udviklet med fokus på din hud, får alle dine organer gavn af vitaminerne.

Du tager måske allerede kosttilskud?

Rigtig mange danskere tager kosttilskud dagligt, for at sikre at kroppen får de vigtige vitaminer og tilskud, for at holde sig sund og rask – lidt ligesom olie på din bil 🙂

i 2014 offentliggjorde DTU Fødevareinstituttet en stor undersøgelse om danskernes forbrug af kosttilskud (Danskernes forbrug af koststilskud, e-artikel nr. 2, 2014) , og blev det konstateret af 57% af alle mænd i alderen 18-75% tager kosttilskud dagligt, hvor det for kvinderne er 71%.

Desuden stiger andelen af personer blandt begge køn, der tager kosttilskud, med alderen. Denne stigning er væsentlig større for kvinder end for mænd.

Se det store udvalg af kosttilskud fra ANP her:

Empty content. Please select category to preview