Vil et produkt til varmebeskyttelse virkelig beskytte håret? Her er sandheden

Det er et almindeligt spørgsmål: "Skal jeg bruge en varmebeskytter?" Jeg bliver spurgt om det hele tiden!

 

Hårtendenser kommer og går (goddag gardin-pandehår og 'shags'!), men varmestyling og føntørrere er ofte nøglen til at opnå det nyeste look. Desværre er det en mangeårig markedsføringsteknik for konventionelle virksomheder at promovere "varmebeskyttende" produkter.

Typisk er varmebeskyttende produkter fyldt med silikone og plastik beregnet til kosmetisk at tilføje glans til håret. Men forbrugerne (det er dig!) er ofte ikke klar over, hvor skadelige disse termiske stylingprodukter kan være.

DESVÆRRE BESKYTTER EN TYPISK VARMEBESKYTTER IKKE HÅRET.

En konventionel varmebeskytter er designet til at dække håret og beskytte det, ligesom husholdningsfilm beskytter din mad. Hår er ude af stand til at absorbere fugt. I stedet for at være beskyttet, bliver håret dehydreret og strippet for næringsstoffer, for derefter at blive udsat for varme, som yderligere dehydrerer og skader håret. Øv!

Det er en opskrift på usundt hår, hvilket er det stik modsatte af, hvad du ønsker, ikke? At dit hår på en smartere måde - og uden ulækker silikone, der er i konventionelle varmebeskyttere - er hele forskellen på udsultet, tørstigt hår, og det hår du drømmer om.

Jeg kan godt lide at tale i form af "forberedelse" snarere end en varmebeskytter. Hvorfor? Fordi hår er som planteenergi, det har brug for hydrering, vand og næringsstoffer.

Som frisør ved jeg, at hår kan modstå en vis mængde varmestyling regelmæssigt med ordentlig forberedelse.

 

Følg Disse 3 Trin For At Stoppe Den Usunde Varmebeskyttende Cyklus.

 

Sund hårpleje starter i brusebadet. Det er derfor, du bør læse etiketter og vælge ren hårpleje fri for silikone, sulfater, parabener og plastik. Og uanset hvad du gør, skal du ikke falde for den varmebeskyttende dille, medmindre at produktet er rent og rent faktisk tilfører pleje og på den måde beskytter og forbereder håret.

1. HOLD STATUS OVER DIT HÅRS SUNDHED OG BESVAR DISSE SPØRGSMÅL:

Bruger du et eller flere stylingværktøjer med varme? Farver eller behandler du dit hår kemisk? Hvilken status har dit hår i øjeblikket? Er det tørt? Har du brud? Hvordan er din generelle sundhed, ernæring og dit stressniveau? Drikker du nok vand?

2. FUGT DIT HÅR, OG FUGT DET SÅ LIDT MERE!

Hydrering handler ikke kun om at vælge ren hårpleje med nærende ingredienser og blødgørende stoffer. Det omfatter også masser af vand! Det betyder, at du skal anvende rene hårplejeprodukter til typisk meget vådt hår, med meget våde hænder, og bringe produkterne til live i dine håndflader før brug.

3. HUSK, AT NÅR HÅRET ER ORDENTLIGT FUGTET, ER DER IKKE NØDVENDIGVIS BEHOV FOR KONVENTIONEL VARMEBESKYTTELSE.

Et fuldt hydreret hår har den fugt og de næringsstoffer, det har brug for til varmestyling. Nu, hvor du er en kyndig forbruger, kan du holde dit hår sundt, mens du viser dit gardin-pandehår eller dit ultra glatte hår frem!

Men husk, hvis du kan finde et rent ikke skadelig varmebeskyttende produkt, som indeholder ingredienser som kan modstå varme og har massere af fugt, så påfør det på håret som et ekstra lag forberedelse inden varmen kommer på håret.

Empty content. Please select category to preview