faq

Handelsbetingelser

Handelsebetingelser
Når du anvender og kæber via vores hjemmeside, forudsættes det, at du accepterer vores handelsbetingelser. Nærværende betingelser er gyldige fra 01. maj 2021
1. PRISER

Hos krogh beauty tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgĂĄende samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.  
3. BETALING
krogh beauty modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard,. Betalingen vil først blive trukket pĂĄ din konto, nĂĄr varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgĂĄede varer.  
4. LEVERING
krogh beauty tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret til GLS Pakkeshop, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med Post Nord eller GLS. OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
5. REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. krogh beauty vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

krogh beauty
c/o: Søby Krogh ApS
Vestergade 15-17
8000 Aarhus C

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.
6. FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger ret til, at fortryde dit køb, uden angivelse af årsag, senest 14 dage efter modtagelse af varen.

For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du give Krogh Beauty meddelelse herom på pr. brev, e-mail eller telefon med henvisning til ordrenummeret.

Du skal herefter returnere varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt Krogh Beauty, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du blot returnerer eller afsender varen inden udløbet af de 14 dage.

Forsendelsen skal sendes retur som pakkepost til:

Krogh Beauty
c/o Søby Krogh ApS
Vestergade 15-17
8000 Aarhus C

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun fĂĄr en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Varen skal returneres i orginal indpakning og orginal emballage.

Udgifter og risiko ved returnering

Du skal selv afholde udgifterne for returnering af varen og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig og indtil den er returneret til Sælger.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt. Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sĂĄdanne publikationer.
- Aftaler indgĂĄet pĂĄ offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
7. TILBAGEBETALING
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

 Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Denne fortrolighedspolitik regulerer den måde, hvorpå by Krogh Shop indsamler, bruger, vedligeholder og videregiver oplysninger indsamlet fra brugere (hver, en “bruger”) på http://kroghbeauty.dk Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet og alle produkter og tjenester, der tilbydes af krogh beauty Shop.
Vi kan indsamle personlige identifikationsoplysninger fra brugerne pĂĄ forskellige mĂĄder, herunder, men ikke begrænset til, nĂĄr brugere besøger vores websted, afgiver en ordre, abonnerer pĂĄ nyhedsbrevet og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funktioner eller ressourcer, vi laver tilgængelig pĂĄ vores websted. Brugere kan eventuelt blive bedt om navn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer, kreditkortoplysninger. Brugere kan dog besøge vores websted anonymt. Vi indsamler kun personlige identifikationsoplysninger fra brugere, hvis de frivilligt sender sĂĄdanne oplysninger til os. Brugere kan altid nægte at give personligt identifikationsoplysninger, bortset fra at det kan forhindre dem i at deltage i visse webstedsrelaterede aktiviteter.  
1. Ikke-personlige identifikationsoplysninger 

Vi kan indsamle ikke-personlige identifikationsoplysninger om brugere, nĂĄr de interagerer med vores websted. Ikke-personlige identifikationsoplysninger kan omfatte browserens navn, typen af ​​computer og tekniske oplysninger om brugernes forbindelsesmuligheder til vores websted, sĂĄsom operativsystemet og de anvendte internetudbydere og andre lignende oplysninger.  
2. Cookies

Hjemmesiden anvender cookies for at optimere din brugeroplevelse, og indlæse siden hurtigere ved senere besøg.  
3. Hvordan vi bruger indsamlede oplysninger 

krogh beauty kan indsamle personline oplysninger til brug for:
 â€“ At forbedre kundeservice.
Oplysninger, du giver, hjælper os med at reagere mere effektivt på dine kundeserviceanmodninger og supportbehov.

– At personliggøre din oplevelse.
Vi bruger muligvis oplysninger samlet for at forstĂĄ, hvordan vores brugere som en gruppe bruger de tjenester og ressourcer, der leveres pĂĄ vores websted. – At behandle din ordre. Vi bruger muligvis de oplysninger, som brugerne giver om sig selv, nĂĄr de kun afgiver en ordre til at levere service til den ordre. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter undtagen i det omfang, det er nødvendigt for at levere tjenesten. – At lave en mĂĄlrettet personlig konkurrence, spørgeskema eller lign.