kroghbeauty

Privatlivspolitik

Denne fortrolighedspolitik regulerer den måde, hvorpå kroghbeauty.dk indsamler, bruger, vedligeholder og videregiver oplysninger indsamlet fra brugere (hver, en “bruger”) på http://kroghbeauty.dk.

Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet og alle produkter og tjenester, der tilbydes af Krogh Beauty ApS.

Oplysninger om personlig identifikation

Vi kan indsamle personlige identifikationsoplysninger fra brugerne på forskellige måder, herunder, men ikke begrænset til, når brugere besøger vores websted, afgiver en ordre, abonnerer på nyhedsbrevet og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funktioner eller ressourcer, vi laver tilgængelig på vores websted. Brugere kan eventuelt blive bedt om navn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer, kreditkortoplysninger. Brugere kan dog besøge vores websted anonymt. Vi indsamler kun personlige identifikationsoplysninger fra brugere, hvis de frivilligt sender sådanne oplysninger til os. Brugere kan altid nægte at give personligt identifikationsoplysninger, bortset fra at det kan forhindre dem i at deltage i visse webstedsrelaterede aktiviteter.

Ikke-personlige identifikationsoplysninger

Vi kan indsamle ikke-personlige identifikationsoplysninger om brugere, når de interagerer med vores websted. Ikke-personlige identifikationsoplysninger kan omfatte browserens navn, typen af ​​computer og tekniske oplysninger om brugernes forbindelsesmuligheder til vores websted, såsom operativsystemet og de anvendte internetudbydere og andre lignende oplysninger.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies for at optimere din brugeroplevelse, og indlæse siden hurtigere ved senere besøg.

Hvordan vi bruger indsamlede oplysninger

kroghbeauty.dk kan indsamle personline oplysninger til brug for:

– At forbedre kundeservice. 
Oplysninger, du giver, hjælper os med at reagere mere effektivt på dine kundeserviceanmodninger og supportbehov.

– At personliggøre din oplevelse.
Vi bruger muligvis oplysninger samlet for at forstå, hvordan vores brugere som en gruppe bruger de tjenester og ressourcer, der leveres på vores websted.

– At behandle din ordre.
Vi bruger muligvis de oplysninger, som brugerne giver om sig selv, når de kun afgiver en ordre til at levere service til den ordre. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter undtagen i det omfang, det er nødvendigt for at levere tjenesten.

– At lave en målrettet personlig konkurrence, spørgeskema eller lign.